Onaylı Üye
Bence sadece fps oyunu için 24 inç alınmaz, 27 inç al daha rahat edersinFps oyunları için bazı arkadaşlarım 24 inç al büyük ekranda vuruş yapamazsın dediler bana mantıklı gelmedi sizce en doğrusu nedir?
bence 24 inç al daha büyük ve başka şeyler içinde kullanırsın küçüğe gerek yok bence ama sen bilceksinFps oyunları için bazı arkadaşlarım 24 inç al büyük ekranda vuruş yapamazsın dediler bana mantıklı gelmedi sizce en doğrusu nedir?
27 inç oynarsan daha iyi bence büyük ekran daha iyi hissetiriyorFps oyunları için bazı arkadaşlarım 24 inç al büyük ekranda vuruş yapamazsın dediler bana mantıklı gelmedi sizce en doğrusu nedir?
tercih meselesiFps oyunları için bazı arkadaşlarım 24 inç al büyük ekranda vuruş yapamazsın dediler bana mantıklı gelmedi sizce en doğrusu nedir?
büyük ekran küçük ekran seçimine bağlı ama 27 inç bana göre daha iyi ben büyük ekran tercih ediyorum ama tercih meselesiFps oyunları için bazı arkadaşlarım 24 inç al büyük ekranda vuruş yapamazsın dediler bana mantıklı gelmedi sizce en doğrusu nedir?
Fps oyunları için bazı arkadaşlarım 24 inç al büyük ekranda vuruş yapamazsın dediler bana mantıklı gelme
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapben bunu kulanıyorum. Pivot özelliği de var. Kod yazarken iyi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?