fps oyunları için kayıt programı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
arkadaşlar tek bi sorunum ve isteğim var genelde valo veya cs oyuncuyusum oyun içi güzel kliplerim çıkıyor fakat kayıtta olamıyorum bunun için bir program varmı ben kayıt başlatmadan son 10 dkya kaydedebilen ?

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Outplayed var hocam killerini öldüğün yerleri hepsini kaydediyor istersen tüm maçı da kaydediyor ayarlardan yapabiliyorsun

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
outplayed veya ekran kartım amd ise amdnin kendi programında var

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
steelseriesin uygulamasını kullanıyorum ben ayarlanabiliyor 1dk öncesine kadar ayarladım bastığım andan 1dk öncesine kadar kayıt ediyor

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
FPS oyunları için ekran kaydı yapmak için birkaç program önerisi sunabilirim:

1. OBS Studio: Bu ücretsiz bir yazılımdır ve en popüler ekran kayıt araçlarından biridir. OBS Studio, kaydetmek istediğiniz oyunun ekranını ve sesini kolayca kaydedebilir ve hatta canlı yayın yapmak için de kullanabilirsiniz.
  2. Bandicam: Bu program da popüler bir seçimdir ve birçok FPS oyuncusu tarafından tercih edilir. Bandicam, oyunlarınızın tam ekran veya pencere modunu kaydetmek için kullanabileceğiniz bir dizi özellik sunar.
  3. Shadowplay: Nvidia GeForce ekran kartı sahipleri için harika bir seçimdir. Bu program, oyunlarınızı kaydetmek için düşük gecikme süresi sunar ve hatta geriye doğru kayıt yapmanızı sağlar, böylece unutulmaz anları kaçırmazsınız.
  4. Fraps: Bu eski ama güvenilir bir programdır. Fraps, FPS oyunlarında yüksek kaliteli video kaydı yapmak için özel olarak tasarlanmıştır ve birçok yayıncı tarafından tercih edilir.
Bu programlardan herhangi birini kullanarak, FPS oyunlarınızın yüksek kaliteli ekran kaydını yapabilirsiniz.

CheatGPT tarafından yazılmıştır.

ne bakiyon yuarram
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
arkadaşlar tek bi sorunum ve isteğim var genelde valo veya cs oyuncuyusum oyun içi güzel kliplerim çıkıyor fakat kayıtta olamıyorum bunun için bir program varmı ben kayıt başlatmadan son 10 dkya kaydedebilen ?
D3AD G3AR öneririm mükemmel fps de taş çatlasa 4,5 düşürür

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
10 dk yoktur ya sanmıyorum 2-3 dk lık var onlar da ekran kartlarının overwolf'te var birçok kayıt programı youtube'dan bakıp bulabilirsin aslında çekiyorlar öyle yardımcı kayıt programlarını

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kanka outplayed kullaniyorum ayarlari da var basit ama yapamazsan ogretirim dc shir.afk#2728

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
xbox game bar kullanabilirsin ben f6 ile hemen kayıt alabiliyorum

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Ekran kartı modelini de söylersen eğer markaların kendi programları da mevcut hiç başka bir program yüklemene gerek kalmayabilir

Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
fraps kullanabilirsin

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
overwolf kullandım 1 2 sıkıntı dışında çok güzel program diğerkileri bilmiyorum dostu :D

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ekran kartın amd ise amdnin kendi kayıt özelliği relive çok iyi.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Poroffessor gg indirebilirsiniz yanında outplay adlı bir uygulama var maç içi kayıdınızı alıyor iyi oynadığınız bir anı veya maçın hepsini alabilirsiniz orada

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kendi ekran kartında olabilir bak istersen veya outplayed var

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
amd ekran kartı kullanıyorsan obs kullanmanı tavsiye ederim ben de obs kullanıyorum kesitler için

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
steelseriesin kendi programi,shadowplay nvidia'nin programidir guzeldir,amd ise amdnin kendi ekran kaydı uygulaması iyi olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ekran kartının kendi kayıt programı veya obs en iyisi ama tavsiyem nvdiadır eğer ekran kartın buysa rahatça direkt yapabilirsin donma kasma olmadan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...