- Yasaklandı
-
Banlı Üye
D3AD G3AR öneririm mükemmel fps de taş çatlasa 4,5 düşürürarkadaşlar tek bi sorunum ve isteğim var genelde valo veya cs oyuncuyusum oyun içi güzel kliplerim çıkıyor fakat kayıtta olamıyorum bunun için bir program varmı ben kayıt başlatmadan son 10 dkya kaydedebilen ?
kanka outplayed kullaniyorum ayarlari da var basit ama yapamazsan ogretirim dc shir.afk#2728arkadaşlar tek bi sorunum ve isteğim var genelde valo veya cs oyuncuyusum oyun içi güzel kliplerim çıkıyor fakat kayıtta olamıyorum bunun için bir program varmı ben kayıt başlatmadan son 10 dkya kaydedebilen ?
ekran kartın amd ise amdnin kendi kayıt özelliği relive çok iyi.arkadaşlar tek bi sorunum ve isteğim var genelde valo veya cs oyuncuyusum oyun içi güzel kliplerim çıkıyor fakat kayıtta olamıyorum bunun için bir program varmı ben kayıt başlatmadan son 10 dkya kaydedebilen ?
Poroffessor gg indirebilirsiniz yanında outplay adlı bir uygulama var maç içi kayıdınızı alıyor iyi oynadığınız bir anı veya maçın hepsini alabilirsiniz oradaarkadaşlar tek bi sorunum ve isteğim var genelde valo veya cs oyuncuyusum oyun içi güzel kliplerim çıkıyor fakat kayıtta olamıyorum bunun için bir program varmı ben kayıt başlatmadan son 10 dkya kaydedebilen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?