attığım kasadaki anakart intel destekli. seçtiğiniz işlemcide gayet iyi amd tavsiyemdir her zaman ryzen 7 2700x kullanmaktayım.işlemcide
AMD RYZEN 7 3800X 3.9GHz nasıl olur peki
Öncelik olarak kasa toplayım ileride mönitör alırımmonitör dahil mi?
3070 + r7 3800x çak para yetmezse işlemciyi 3700xe çek veya ekran kartını 3060 ti da alabilirsinÖncelik olarak kasa toplayım ileride mönitör alırım
Çok pis gaza geldim 15 bin tl sadece kasaya ayırcam lakin bu kasayada şimdiki danmdik monitörü bağlamak olmaz düşününce güzel kaliteli bir monitör ne kadar tutar max3070 + r7 3800x çak para yetmezse işlemciyi 3700xe çek veya ekran kartını 3060 ti da alabilirsin
Şuanda hali hazırda bir sistem toplamadım tavsiyeler üzerine yoğunlaşıyorum 15 bın bütçeyi aşmıcak şekilde bir canavar yaratma derdindeyimtoplamıs oldugun ve ya hali hazırda olusturdugun ürünleri paylasabilir misin şimdiden hayırlı olsun![]()
3070 alacaksan ayıp olmasın diye 2K monitör alman gerekiyor 3000-4000 arasında bulabilirsin güzel bir tane.Çok pis gaza geldim 15 bin tl sadece kasaya ayırcam lakin bu kasayada şimdiki danmdik monitörü bağlamak olmaz düşününce güzel kaliteli bir monitör ne kadar tutar max
o fiyata daha iyisi toplanır ayrıca i7 9. nesil alınmaz alacaksan 10.nesil alınır.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Buradaki sistem parçaları iyi gibi ancak bütçenizi biraz aşıyor. Onun yerine buradaki parçaları toplama olarak alabilirsiniz.
9.nesil işlemci oyunlarda yeterli FPS'yi sağlamıyor mu ve ekran kartını beslemiyor mu?. Merak ettiğimden soruyorum.o fiyata daha iyisi toplanır ayrıca i7 9. nesil alınmaz alacaksan 10.nesil alınır.
ölü pixel olayı var sanırım bunda yorum atmış biri dostum3070 alacaksan ayıp olmasın diye 2K monitör alman gerekiyor 3000-4000 arasında bulabilirsin güzel bir tane.
mesela bu:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
uzun süredir beklemedeyim başkan vallh bende bıktım artık beklemektenbiraz daha bekleyebilirsin bence
15 bini geçmemem lazım şuanda çünkü + olarak monitörde alıcam oda sanırım 3 bile 4 bin arası seyrediyor fiyat olarak ortalmaBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Buradaki sistem parçaları iyi gibi ancak bütçenizi biraz aşıyor. Onun yerine buradaki parçaları toplama olarak alabilirsiniz.
oyunlarda yeterli fps verir fpsden ziyade 8. nesil ile 9. nesil arasında çok bir fark yok 9.nesil daha az ısınıyor ayrıca i7 9700knın 8 çekirdek 8 iş parçacığı var i7 10900knın 8 çekirdek 16 iş parçacığı var yeterli fps verir mi diye sorarsak evet verir. Ama bu zamanda ryzen alınması daha mantıklı bana göre.9.nesil işlemci oyunlarda yeterli FPS'yi sağlamıyor mu ve ekran kartını beslemiyor mu?. Merak ettiğimden soruyorum.
2 kişi ölü pixel yok demiş 1 kişi 3 tane ölü pixel var demiş karar senin başka monitör de bakabilirsin tabi.ölü pixel olayı var sanırım bunda yorum atmış biri dostum