Seçkin Üye
Pc Hızlandırmak İçin Tamı Tamına 11 Tane Fotoraflı Şekilde Hızlandırma %100 İndirin
Bu Konu Benim Son Konum Oyunlarla İlgili Fps Hakkında Çok Sağlam Bi Konu Olacak Bütün Bildiğim Şeyleri 1 Konuya Aktarıcam (Konu Çok Uzun Olacak Acayip Fps Yükselecektir)
Delikanlı Sözü.
Her Oyunda Geçerli Olan Kodlar:: -enableHT -maxMem=2047 -maxVram=3071 -malloc=tbbmalloc -noBenchmark -noLog -noPause -noSplash -world=empty -high
Ekleme Yapılacaktır Takipte Kalın Konuyu ! Eğer İşinize Yaradıysa Beğenip Takip Edebilirsiniz
Csgo Fps Sorunu Çözümü
1)Başlat > çalıştır > msconfig > başlatma > tümünü devre dışı bırak
2)Başlat > çalıştrı > msconfig > hizmetler > tüm microsoft hizmetlerini gizle
3)Başlat > çalıştır > msconfig > önyükleme > GUI önyüklemesi yok seçeneğini işaretleyin > zaman aşımı 10sn
4)Başlat > bilgisayarıma sağ tıkla > özellikler > gelişmiş sistem ayarları > performans ayarları > en iyi performans için ayarla (Bir çoğunuz bunu zaten biliyordur)
5)Başlat > bilgisayarıma sağ tıkla > yönet > hizmetler ve uygulamalar > hizmetler > windows searche çift tıkla devre dışı bırak
6)Başlat > kontrol paneli > donanım ve ses > güç seçenekleri > yüksek performans (Bunuda bir çoğunuz biliyordur)
7)Başlat > arama kısmına UAC yazıp açılan menüde UAC yi komple kapatıyoruz
8)*NVIDIA kullanıcıları (ATI için ayarları bilmiyorum) kontrol panele gidip ayarlarınızı performansa getirin
9)Bilgisayarınızı yeniden başlatın
10)Başlat > arama yerine %temp% temp recent prefetch yazıp çıkan bütün dosyaları silin
11)Steam kütüphanenizde CS:Go ya sağ tıklayıp özellikler diyoruz. Çalıştırma seçeneklerini ayarla diyerek açılan metine bunu yapıştırıyoruz:
-novid -nod3d9ex -threads 4 -high -nojoy +fps_max 999 -nosplash -novid -+cl_updaterate 128 +cl_cmdrate 128 +cl_interp 0 +cl_interp_ratio 1 +rate 128000 -high
''Csgo Dosya Konumunu Aç Veya Steamden Sağ Tıkla Özellikler Yerel Dosyaları Görüntüle Video Config Dosyası İçi Ayarı''
"VideoConfig"
{
"setting.cpu_level" "0"
"setting.gpu_level" "0"
"setting.mat_antialias" "1"
"setting.mat_aaquality" "0"
"setting.mat_forceaniso" "0"
"setting.mat_vsync" "0"
"setting.mat_triplebuffered" "0"
"setting.mat_grain_scale_override" "-1.000000"
"setting.gpu_mem_level" "0"
"setting.mem_level" "-1"
"setting.mat_queue_mode" "0"
"setting.csm_quality_level" "0"
"setting.mat_software_aa_strength" "0"
"setting.mat_motion_blur_enabled" "0"
"setting.fullscreen" "1"
"setting.defaultres" "800"
"setting.defaultresheight" "600"
"setting.aspectratiomode" "0"
"setting.nowindowborder" "0"
Ekleme Yapılacaktır Takipte Kalın Konuyu ! Eğer İşinize Yaradıysa Beğenip Takip Edebilirsiniz
' ' 'Arma 3 FİX ' ' '
Tüm Herşey Bu Videoda Buna Bakın Herşeyi tek tek yapın
' ' 'Cuisine Royale FİX' ' '
Cuisine Royale Adlı Oyunumuza Sağ Tıklayıp Dosya Konumunu Aç Diyoruz
cuisine_royale.config.blk Adlı Not Defterini Açıyoruz
Ve İçine Şunları Yazıyoruz
Resolution Kısmını 800 x 600 yapıyoruz
graphic Kısmınıda texquality adlı yazan şeyi ''low'' Yapıyoruz
anisotropy Kısmınıda =0 Yapıyoruz
Sorunu Kendim Buldum ''Bana Aittir''
' ' 'PUBG FİX ' ' '
Öncelikle Steam Açıyoruz Pubg Sağ Tıklıyoruz Başlatma Seçeneklerini Ayarla Diyoruz
konsol komutları 16gb ramlar bunu kullansın :
-sm4 -malloc=system -USEALLAVAILABLECORES -maxMem=16384 -force-feature-level-11-0 -high +mat_antialias 0 window +Vt_maxPPF=16
konsol komutları 8gb ramlar bunu kullansın :
-sm4 -malloc=system -USEALLAVAILABLECORES -maxMem=8192 -force-feature-level-11-0 -high +mat_antialias 0 window +Vt_maxPPF=16
Bilgisayar Tarafından (Fps Yükselmesi): Başlata Tıklayın Çalıştır Yazın Oraya Yazacaklarınız Temp %temp% Prefetch Recent İçindeki Bütün Dosyaları Silin.
Ekran Kartı Ayarları NVİDA (Fps Çok Fazla Etkileyecektir !) =
Ekran Kartı Ayarları AMD Fotoraflı Anlatım (Alıntıdır Denenmiştir) =
Ram Yükseltme Fps Yararı Vardır
Bilgisayar Maxiumum Performans Yapmak Fps Boosted
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Giriş Yap
<<<< Virüslü Olup Olmadığına Bakabilirsiniz !Bu Konu Benim Son Konum Oyunlarla İlgili Fps Hakkında Çok Sağlam Bi Konu Olacak Bütün Bildiğim Şeyleri 1 Konuya Aktarıcam (Konu Çok Uzun Olacak Acayip Fps Yükselecektir)
Delikanlı Sözü.
Her Oyunda Geçerli Olan Kodlar:: -enableHT -maxMem=2047 -maxVram=3071 -malloc=tbbmalloc -noBenchmark -noLog -noPause -noSplash -world=empty -high
Csgo Fps Sorunu Çözümü
1)Başlat > çalıştır > msconfig > başlatma > tümünü devre dışı bırak
2)Başlat > çalıştrı > msconfig > hizmetler > tüm microsoft hizmetlerini gizle
3)Başlat > çalıştır > msconfig > önyükleme > GUI önyüklemesi yok seçeneğini işaretleyin > zaman aşımı 10sn
4)Başlat > bilgisayarıma sağ tıkla > özellikler > gelişmiş sistem ayarları > performans ayarları > en iyi performans için ayarla (Bir çoğunuz bunu zaten biliyordur)
5)Başlat > bilgisayarıma sağ tıkla > yönet > hizmetler ve uygulamalar > hizmetler > windows searche çift tıkla devre dışı bırak
6)Başlat > kontrol paneli > donanım ve ses > güç seçenekleri > yüksek performans (Bunuda bir çoğunuz biliyordur)
7)Başlat > arama kısmına UAC yazıp açılan menüde UAC yi komple kapatıyoruz
8)*NVIDIA kullanıcıları (ATI için ayarları bilmiyorum) kontrol panele gidip ayarlarınızı performansa getirin
9)Bilgisayarınızı yeniden başlatın
10)Başlat > arama yerine %temp% temp recent prefetch yazıp çıkan bütün dosyaları silin
11)Steam kütüphanenizde CS:Go ya sağ tıklayıp özellikler diyoruz. Çalıştırma seçeneklerini ayarla diyerek açılan metine bunu yapıştırıyoruz:
-novid -nod3d9ex -threads 4 -high -nojoy +fps_max 999 -nosplash -novid -+cl_updaterate 128 +cl_cmdrate 128 +cl_interp 0 +cl_interp_ratio 1 +rate 128000 -high
''Csgo Dosya Konumunu Aç Veya Steamden Sağ Tıkla Özellikler Yerel Dosyaları Görüntüle Video Config Dosyası İçi Ayarı''
"VideoConfig"
{
"setting.cpu_level" "0"
"setting.gpu_level" "0"
"setting.mat_antialias" "1"
"setting.mat_aaquality" "0"
"setting.mat_forceaniso" "0"
"setting.mat_vsync" "0"
"setting.mat_triplebuffered" "0"
"setting.mat_grain_scale_override" "-1.000000"
"setting.gpu_mem_level" "0"
"setting.mem_level" "-1"
"setting.mat_queue_mode" "0"
"setting.csm_quality_level" "0"
"setting.mat_software_aa_strength" "0"
"setting.mat_motion_blur_enabled" "0"
"setting.fullscreen" "1"
"setting.defaultres" "800"
"setting.defaultresheight" "600"
"setting.aspectratiomode" "0"
"setting.nowindowborder" "0"
' ' 'Arma 3 FİX ' ' '
Tüm Herşey Bu Videoda Buna Bakın Herşeyi tek tek yapın
' ' 'Cuisine Royale FİX' ' '
Cuisine Royale Adlı Oyunumuza Sağ Tıklayıp Dosya Konumunu Aç Diyoruz
cuisine_royale.config.blk Adlı Not Defterini Açıyoruz
Ve İçine Şunları Yazıyoruz
Resolution Kısmını 800 x 600 yapıyoruz
graphic Kısmınıda texquality adlı yazan şeyi ''low'' Yapıyoruz
anisotropy Kısmınıda =0 Yapıyoruz
Sorunu Kendim Buldum ''Bana Aittir''
' ' 'PUBG FİX ' ' '
Öncelikle Steam Açıyoruz Pubg Sağ Tıklıyoruz Başlatma Seçeneklerini Ayarla Diyoruz
konsol komutları 16gb ramlar bunu kullansın :
-sm4 -malloc=system -USEALLAVAILABLECORES -maxMem=16384 -force-feature-level-11-0 -high +mat_antialias 0 window +Vt_maxPPF=16
konsol komutları 8gb ramlar bunu kullansın :
-sm4 -malloc=system -USEALLAVAILABLECORES -maxMem=8192 -force-feature-level-11-0 -high +mat_antialias 0 window +Vt_maxPPF=16
Bilgisayar Tarafından (Fps Yükselmesi): Başlata Tıklayın Çalıştır Yazın Oraya Yazacaklarınız Temp %temp% Prefetch Recent İçindeki Bütün Dosyaları Silin.
Ekran Kartı Ayarları NVİDA (Fps Çok Fazla Etkileyecektir !) =
Giriş Yap
Ekran Kartı Ayarları AMD Fotoraflı Anlatım (Alıntıdır Denenmiştir) =
Giriş Yap
Ram Yükseltme Fps Yararı Vardır
Bilgisayar Maxiumum Performans Yapmak Fps Boosted
Son düzenleme: