Hello my computer is too good to be called bad (middling).english please
temp temizledin mi? baya kalabalık olabilir berkiMasüstü temiz, Arka planda çalışan hiç bir gereksiz uygulama yok hatta neredeyse hiç uygulama yok.
//////////
FPS sabitleme de yapmadım .
temp temizledin mi? baya kalabalık olabilir berki
işlemci sıcaklığı yüzünden olabilir termal macun sür yada dışarı çıkamıyosan evde süpürgeyle fanları falan temizle
Çok iyi, bence problem çözülmeliÖncelikle bunun 2 nedeni olabilir bilgisayarın fps drobunun başlica sebebi
1- virüsler bitminer.gen tarzı virüsler
2-bilgisayar oyunu işlemcideki gpu ile çalıştırıyordur kendi ekran kartını görmüyordur
çözüm olarak ise oyun acıkken görev yöneticisinden cpu ve gpu performansına bakmalısın onuda zaten direk görev yöneticisi açınca görebilirsin eğer dediğim gibi bir sorun varsa özellikle cpu full kullanılıyorsa virüs bulaşmış olabilir
1.sorun için kaspersky indirip bilgisayarına tam tarama yapmalısın kesinlikle
2.için ekran kartın nvidia ise nvidia denetim masasından oyunu bulup oyunun yüksek performanslı nvidia işlemci ile çalıştır ı seçmen lazım sorunun düzelmez ise nvidia denetim masasından pc yi kaliteden performans a çekmelisin gözle görülür bir fps artışı olacaktır ve drop olmayacaktır
bide pc sürekli açıksa arada kapat fişinide çek
Öncelikle bunun 2 nedeni olabilir bilgisayarın fps drobunun başlica sebebi
1- virüsler bitminer.gen tarzı virüsler
2-bilgisayar oyunu işlemcideki gpu ile çalıştırıyordur kendi ekran kartını görmüyordur
çözüm olarak ise oyun acıkken görev yöneticisinden cpu ve gpu performansına bakmalısın onuda zaten direk görev yöneticisi açınca görebilirsin eğer dediğim gibi bir sorun varsa özellikle cpu full kullanılıyorsa virüs bulaşmış olabilir
1.sorun için kaspersky indirip bilgisayarına tam tarama yapmalısın kesinlikle
2.için ekran kartın nvidia ise nvidia denetim masasından oyunu bulup oyunun yüksek performanslı nvidia işlemci ile çalıştır ı seçmen lazım sorunun düzelmez ise nvidia denetim masasından pc yi kaliteden performans a çekmelisin gözle görülür bir fps artışı olacaktır ve drop olmayacaktır
bide pc sürekli açıksa arada kapat fişinide çek
Önerebileceğin bir program varmıdır ?dostum bir çok game boosterlar var bir çoğu da işe yarıyor tavsiye ederim
çocukluğumdan beri bilgisayar ile iç içeyim.Ne kadar zamandır bilgisayarınız var?
benim kullandığım game booster 4Virüs yok eminim lisanslı eset kullanıyorum ve sürekli tarama yapmaktayım, gpu yüksek performanslı yani harici ekran kartında ( görev yöneticisini açtığımda performanslar ortalama yada biraz daha üst kısımda ancak hiç bir zaman full değil dediklerinizi yine de tekrardan uygulayıp tekrar deneyeceğim teşekkür ederim .
Post automatically merged:
Önerebileceğin bir program varmıdır ?
Masaüstünü temizle , temp dosyalarını sil ve bilgisayarda arka planda calisan bos uygulamalari sil ardindan windowsu güncelleMerhabalar benim bilgisayarım kötü denemeyecek kadar iyi (orta halli).
Son zamanlarda Fps drop yaşıyorum.
Eskiden 160 170 fps alırken şimdi 120 fps lerde geziyor ancak şöyle bir durum var sürekli fps 20-30 a düşüyor.
Örnek vermek gerekirse bu şekilde
neden böyle yapar ya da ne yapmam gerek bununla alakalı ?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederiz.
oyun minecraft gibi oluyor o zamanUNLOST un videosunu izle hem fpsin artar hem sabit fps alırsın
ben o vidoyu izledim ayarları yaptım,ama şimdi ne anladık iyi bilgisayar toplamaktan,görüntü minecraft gibi olunca 4gb ekran kartına gerek yok diye düşünüyorum.UNLOST un videosunu izle hem fpsin artar hem sabit fps alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?