Süper Üye
Öncelik ile merhabalar herkese. Bugün yaşadığım bir olaydan bahsetmek istedim. İş dolayısı ile yurtdışı ile baya görüşmelerim ve seyahatlerim gerçekleşmekte. Bugün Fransız bir vatandaş ile yaptığım yazışma içerisinde Türk olduğumu anlayınca bariz bir şekilde ilgisizliğe uğradım ve dolayısı ile hayırdır Türkleri pek sevmiyorsunuz heralde , neyse boş verin başka yerlere bakarım dedim. Cevap gecikmeli geldi fakat keşke de gelmeseydi. Vatandaşın cevabı terör olaylarını durdurursanız ve devam etmezseniz severdik oldu. Benim de iyice tepem attı fakat elemana güzel bir dil ile terör ile savaşan en büyük ülkenin biz olduğumuzu , hepimizin insan olduğumuzu , böyle şeylerin bir genellemeye tabii tutulamayacağını falan anlattım fakat eleman tam bir at gözlüğü takmış olarak , hepimiz aynı değiliz kusura bakmayın demek ile yetindi. Bende; biz fazlası ile insanız , siz hayvansanız bizim yapacak bir şeyimiz yok dedim ve olay orada sonuçlandı.
Bu yazışma sohbeti 4 saat öncesinden yaşandı ve halen sinirlerim tepemde. Böyle düşünün insanlar mı terörist acaba yoksa insanı insan gibi görüp değer veren bizler mi?
Bu yazışma sohbeti 4 saat öncesinden yaşandı ve halen sinirlerim tepemde. Böyle düşünün insanlar mı terörist acaba yoksa insanı insan gibi görüp değer veren bizler mi?