Fransız bir vatandaşın Türkleri terörist olarak görmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Öncelik ile merhabalar herkese. Bugün yaşadığım bir olaydan bahsetmek istedim. İş dolayısı ile yurtdışı ile baya görüşmelerim ve seyahatlerim gerçekleşmekte. Bugün Fransız bir vatandaş ile yaptığım yazışma içerisinde Türk olduğumu anlayınca bariz bir şekilde ilgisizliğe uğradım ve dolayısı ile hayırdır Türkleri pek sevmiyorsunuz heralde , neyse boş verin başka yerlere bakarım dedim. Cevap gecikmeli geldi fakat keşke de gelmeseydi. Vatandaşın cevabı terör olaylarını durdurursanız ve devam etmezseniz severdik oldu. Benim de iyice tepem attı fakat elemana güzel bir dil ile terör ile savaşan en büyük ülkenin biz olduğumuzu , hepimizin insan olduğumuzu , böyle şeylerin bir genellemeye tabii tutulamayacağını falan anlattım fakat eleman tam bir at gözlüğü takmış olarak , hepimiz aynı değiliz kusura bakmayın demek ile yetindi. Bende; biz fazlası ile insanız , siz hayvansanız bizim yapacak bir şeyimiz yok dedim ve olay orada sonuçlandı.

Bu yazışma sohbeti 4 saat öncesinden yaşandı ve halen sinirlerim tepemde. Böyle düşünün insanlar mı terörist acaba yoksa insanı insan gibi görüp değer veren bizler mi?

ʟɪғᴇ ɪs ᴛᴏᴏ sʜᴏʀᴛ ᴛᴏ ʜᴏʟᴅ ɢʀᴜᴅɢᴇs
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Çok güzel laf söylemişsiniz, bunlar bizi araplarla karıştırıyor sanırım ben böyle bir mahlukat ile karşı karşıya gelsem daha sert tepki verirdim, sabrınızı tebrik ediyorum.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
bazıların gerçekten fazla iyilik yaramıyor kardeşim
sen diyeceğini demişsin zaten
:rem:

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Çok güzel laf söylemişsiniz, bunlar bizi araplarla karıştırıyor sanırım ben böyle bir mahlukat ile karşı karşıya gelsem daha sert tepki verirdim, sabrınızı tebrik ediyorum.
İnsanlık bizde kalsın , daha kötü tepki verirsek haklı çıktıklarını sanmasınlar :D

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Öncelik ile merhabalar herkese. Bugün yaşadığım bir olaydan bahsetmek istedim. İş dolayısı ile yurtdışı ile baya görüşmelerim ve seyahatlerim gerçekleşmekte. Bugün Fransız bir vatandaş ile yaptığım yazışma içerisinde Türk olduğumu anlayınca bariz bir şekilde ilgisizliğe uğradım ve dolayısı ile hayırdır Türkleri pek sevmiyorsunuz heralde , neyse boş verin başka yerlere bakarım dedim. Cevap gecikmeli geldi fakat keşke de gelmeseydi. Vatandaşın cevabı terör olaylarını durdurursanız ve devam etmezseniz severdik oldu. Benim de iyice tepem attı fakat elemana güzel bir dil ile terör ile savaşan en büyük ülkenin biz olduğumuzu , hepimizin insan olduğumuzu , böyle şeylerin bir genellemeye tabii tutulamayacağını falan anlattım fakat eleman tam bir at gözlüğü takmış olarak , hepimiz aynı değiliz kusura bakmayın demek ile yetindi. Bende; biz fazlası ile insanız , siz hayvansanız bizim yapacak bir şeyimiz yok dedim ve olay orada sonuçlandı.

Bu yazışma sohbeti 4 saat öncesinden yaşandı ve halen sinirlerim tepemde. Böyle düşünün insanlar mı terörist acaba yoksa insanı insan gibi görüp değer veren bizler mi?
ağzına sağlık çok iyi söylemişsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
çok iyi söylemişsin tebrik ederim bu onların başka bir bakış açısı ile bakmamasıyla alakalı halbuki biraz daha baksalar etraflarına anlıyacaklar fakat ırkçılık yapıp türkleri terörist sayıyorlar

BBC
Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Arastirmaktan aciz bir irk tarafli medya ne derse ona sorgulamadan inaniyor avrupa olduguna bakmayin halki cahil kayniyor sadece kulturlu ve edepliler bu da bizim insanimiza bizim ulkemizde boyle bisey azimsanicak kadar az oldugu icin farkli ve cok ozel birseymis gibi geliyor. Biyikli Alman arkadas bosuna Fransaya girmedi

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Oyunlarda bile türklere çok ırkçılık yapılırken ülkeler arası yüz yüze görüşmelerde yapılabiliyor maalesef bizim ne suçumuz var hala anlayamadım ne istiyorlar bizden

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kimseye iyi davranmıycan herkesi iyi sanmıycan yoksa kim ne zaman arkandan bıçaklar belli değil

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hocam insanların bir suçu yok devletleri terör örgütlerini finanse edip sanki terörist senmişsin gibi lanse ediyorlar.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Dostum Avrupa'daki bazı ülkelerde TV programları veya insanlar doğu tarafindaki ülke veya insanları terörist olarak gösteriliyor

Kimilerine ne kadar anlatsaktta at gözlüğü takmışlar böylelerini takmamak daha iyi

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Türkün Türk den baska dostu yoktur .tabi ayrımcılık anlamasın kimse bunun içinde kurdu Lazı vs de var .bu vatan için kan dökmüş dedelerin babaların evlatları olarak ...

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Ağzı olan konuşur asıl teröristliği sana bunları söyleyerek o yapmış. Ağzına sağlık daha fazla birşey yapsaydın onu haklı çıkarırdın verdiğin cevap gayet yeterli o saygısıza.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bu en çok almanyada oluyor fransızlar türklere karşı aşırı ırkçı o kesimde

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Avrupa İslam'a fobi arasında sıkışmış hepsinin ben ....

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar her şeyi doğru şekilde anlatmışsınız ağzınıza sağlık. Kur'an-ı Kerim ' de yazan şu ayetlere göre elimizden geldiğince davranıyoruz bizde.

Mümtehine / 8. Ayet

Allah, dîninizden dolayı sizinle savaşmayan ve sizi yurtlarınızdan çıkarmayan kâfirlere iyilikte bulunmanızı ve mümkün olduğunca onlara adâletli davranmanızı yasaklamaz. Hiç şüphesiz Allah, hak ve adâlet konusunda titiz davrananları sever.

Mümtehine / 9. Ayet

Allah sadece, sizinle sırf dîninizden ötürü savaşan, sizi öz yurtlarınızdan sürüp çıkaran ve çıkarılmanıza destek olan kâfirleri dost edinmekten sizi men eder. Kim onları dost ve sırdaş edinirse, işte böyleleri zâlimlerin tâ kendileridir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...