2 aydır sitedeki hileyi legit kullanıyorum ban yemedimForumdaki free hileler sadece glow kullanarak legit oynayınca vac yediriyormu ? biliyorum her hile vac yedirebilir ama mesela bir tane hile kullanıyordum 1 yıl boyunca hiç yemedim baya sağlamdı paralıydı detected oldu başka paralı mı alsam diyorum hesabım prime.
bro I am full legit player. No one reports me usually. I only use esp not aim. I didn't get any overwatch ban since 2018. I only get tons of vac bans from some bad free chats(osiris like)It depends on how u use it man
memorynin hangisi oluyor ismi S..te Vip olan mı ? yoksa ex*t*e*rnal f*ac*eX mi onu önerdiler de vac yememek içinmemorynin hilesini belli etmeden kullanırsan bir sorun yaşamazsın.
sbytememorynin hangisi oluyor ismi S..te Vip olan mı ? yoksa ex*t*e*rnal f*ac*eX mi onu önerdiler de vac yememek için
Ücretli olup olmamasından kalitesini pek anlayamazsın onun yerine uzun zamandır aktif olarak aynı hileyi kullanan birini bul öyle kullanmaya başla bi hileyi ama dediğin gibi ban yeme olasılığın her zaman var onu göze alarak yapForumdaki free hileler sadece glow kullanarak legit oynayınca vac yediriyormu ? biliyorum her hile vac yedirebilir ama mesela bir tane hile kullanıyordum 1 yıl boyunca hiç yemedim baya sağlamdı paralıydı detected oldu başka paralı mı alsam diyorum hesabım prime.
Tam olarak bilmiyorum ama ekstralegit bypass diye birşey varsa kesinlikle almalısın ban yeme ihtimalin çok düşer hatta belki ban yemezsin bile 5tl istersen ben bile yollarımmemorynin hangisi oluyor ismi S..te Vip olan mı ? yoksa ex*t*e*rnal f*ac*eX mi onu önerdiler de vac yememek için
hangisi peki adı ne hileninBen kulladığımda legit oynamıştım ve ban yememiştim belli etmeden oynarsan sorun çıkmaz bence
adı neydimemory hilesi kullanırsan ve belli etmezsen ban yemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?