Free Hilelerdeki vac ban yedirme şansı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Legit oynarsan sorun çıkmaz tabi vac dalgasına yakalanmadığın sürece :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
yani vac ban fazla yiyeceğini sanmıyorum ama ihtimal var elbette, overwatch senin oynayışına bağlı. yani yine de main hesapta açmamak daha iyi

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Forumdaki free hileler sadece glow kullanarak legit oynayınca vac yediriyormu ? biliyorum her hile vac yedirebilir ama mesela bir tane hile kullanıyordum 1 yıl boyunca hiç yemedim baya sağlamdı paralıydı detected oldu başka paralı mı alsam diyorum hesabım prime.
aga prime hesabı bilmiyorum ama normal hesapta %80 yedirmiyo ama çokta belli etmemen lazım

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
eninde sonunda ban yersin ana hesabında yaparsan hesabına yazık olur

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
yeni bir hesapta denemeden ana hesabında denemeni önermem free hileler genellikle ban riskini daha fazla sırtlıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
free hile olayı biraz şans sanırım. panorama güncellemesi gelene kadar free bir radar hilesi kullanıyordum. hesabım hala ban yemedi.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Onerdigim tek ucretsiz hile extrim hack oneririm legit oynarsan ban yedirmez :)

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Forumdaki free hileler sadece glow kullanarak legit oynayınca vac yediriyormu ? biliyorum her hile vac yedirebilir ama mesela bir tane hile kullanıyordum 1 yıl boyunca hiç yemedim baya sağlamdı paralıydı detected oldu başka paralı mı alsam diyorum hesabım prime.
free hilelerde her zaman ban yeme olasılığın vardır ama belli etmeden iyi bir free hile kullanırsan ve bypass yaparsan baya uzar prime hesapta kullancam diyosan paralı en iyisi bence

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ban riski her zaman oluyor maalesef. Şansına bağlı bir durum, çok fazla belli edip uzun süre banlanmayanlar gördüm.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kk genelde vac ban ya yeni hilelerde yada hvh kullandığında yersin

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
bağımsız geliştiricilerden, tek seferlik bir anlaşma için 100+ dolara mal olacak belirli özelliklere sahip özel bir hile yapmalarını isteyebilirsiniz, ancak kişisel olarak, gerçekten bir ödeme almak istiyorsanız, o zaman internette arama yapın, birçok insan bulacağınızı düşünüyorum. iyi bir fiyata oldukça iyi ücretli hack satmak.

stilex
Uzman Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
dalga sonucunda yine yiyebilirsin her çıkışta log clear atsan iyi olur

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Dostum forumdaki hilelere legit oynasana oynamasına vac yersin vac da legit oynayıp oynamaman önemli değildir sadece OW de legit oynarsan ban yemessin vac oyun dosyalarını denetliyor senin legit oynamanı denetlemiyor

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
free hileler ile 3-5 prime hesabım ban yemiştir eskiden 20 liraydı şimdi prime 250 civarı bişey free versiyonuda hileden geçilmiyor legit oynayabilicek sabrın varsa helal olsun ban yeme riski yüksek onu bilerek oyna

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Vac'i Deaktif Eder İsen Legit Oynadığın sürece sıkıntı çıkmaz yüksek ihtimal

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
knk belli etmezsen yemezsin ban

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
cok yüksek legit oynasan bile yersin 1 hafta icinde.

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ücretli hilelerin yarısıda ban yediriyor hocam sizin oynayışınıza bağlı hile ile legit oynarsanız belli etmeden ban yemezsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...