Onaylı Üye
Merhaba MemoryHackers ailesi 
Freelance işler yaptığım dönemlerde müşteriye dosya göndermek benim için hep ayrı bir dertti.
Projeyi bitirip heyecanla gönderiyorum, aradan 2-3 gün geçiyor ve o klasik mesaj geliyor:
“Linkin süresi dolmuş, tekrar atar mısın?”
Baştan yükle, tekrar gönder… Bu sefer kota doluyor. Dropbox desen ayrı dert; sürekli alan doldu uyarısı.
Bir de müşterinin karşısına “indirmek için hesap aç” gibi şeyler çıkınca iyice can sıkıcı hale geliyor.
Gerçekten basit bir dosya paylaşımı neden bu kadar uğraştırıcı olmak zorunda diye çok düşündüm.
Bu durumdan o kadar yoruldum ki, Aralık ayından beri bu problemi çözmek için kendi sistemimi geliştirmeye başladım.
Ve sonunda ortaya lod.ink çıktı.
Kısaca ne yapıyor?
Dosyalarınızı yüklüyorsunuz, bir link oluşturuyorsunuz ve karşı tarafa gönderiyorsunuz.
Karşı tarafın hesap açmasına gerek yok — linke tıklayıp direkt indirebiliyor.
Peki ben burada neyi farklı yapmaya çalıştım?
“Dosya göndermek eziyet olmasın.”
Sistem şu an tamamen İngilizce çünkü global pazarı hedefliyorum ama ilk gerçek testleri ve en dürüst yorumları sizden almak istedim.
Eğer vaktiniz olursa
Hız nasıl, kullanım hissi nasıl, eksik gördüğünüz yerler neler — hepsine açığım.
incelemek isteyenler için :
Yorumlarınız benim için gerçekten çok değerli
Şimdiden teşekkürler!
Freelance işler yaptığım dönemlerde müşteriye dosya göndermek benim için hep ayrı bir dertti.
Projeyi bitirip heyecanla gönderiyorum, aradan 2-3 gün geçiyor ve o klasik mesaj geliyor:
“Linkin süresi dolmuş, tekrar atar mısın?”
Baştan yükle, tekrar gönder… Bu sefer kota doluyor. Dropbox desen ayrı dert; sürekli alan doldu uyarısı.
Bir de müşterinin karşısına “indirmek için hesap aç” gibi şeyler çıkınca iyice can sıkıcı hale geliyor.
Gerçekten basit bir dosya paylaşımı neden bu kadar uğraştırıcı olmak zorunda diye çok düşündüm.
Bu durumdan o kadar yoruldum ki, Aralık ayından beri bu problemi çözmek için kendi sistemimi geliştirmeye başladım.
Ve sonunda ortaya lod.ink çıktı.
Kısaca ne yapıyor?
Dosyalarınızı yüklüyorsunuz, bir link oluşturuyorsunuz ve karşı tarafa gönderiyorsunuz.
Karşı tarafın hesap açmasına gerek yok — linke tıklayıp direkt indirebiliyor.
Peki ben burada neyi farklı yapmaya çalıştım?
- 15 GB ücretsiz ve kalıcı alan (dosyalar 3 gün sonra uçmuyor)
- Linklere şifre koyabilme ve isteğe bağlı süre belirleme
- Büyük dosyaları sorunsuz yükleme
- PDF, video ve Office dosyalarını indirmeden önizleme
- Basit ve uğraştırmayan bir deneyim (özellikle müşteri tarafı için)
“Dosya göndermek eziyet olmasın.”
Sistem şu an tamamen İngilizce çünkü global pazarı hedefliyorum ama ilk gerçek testleri ve en dürüst yorumları sizden almak istedim.
Eğer vaktiniz olursa
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
adresine girip elinizdeki büyük dosyalarla biraz kurcalarsanız çok sevinirim.Hız nasıl, kullanım hissi nasıl, eksik gördüğünüz yerler neler — hepsine açığım.
incelemek isteyenler için :
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Yorumlarınız benim için gerçekten çok değerli
Şimdiden teşekkürler!