6 Haz 2018 #21 patronTЯ NULL Seçkin Üye Katılım 14 May 2018 Mesajlar 326 Çözümler 1 Tepki puanı 120 Ödüller 6 Sosyal 8 HİZMET YILI helpmeyardım' Alıntı: Kardeşim torpil misin ya nasıl editör oldun en a 100 içerik sen aktif üyesin Aktif üyeydin yani Genişletmek için tıklayın ... hocam torpil değilim ama nasıl olduğum seni ilgilendirmez.
helpmeyardım' Alıntı: Kardeşim torpil misin ya nasıl editör oldun en a 100 içerik sen aktif üyesin Aktif üyeydin yani Genişletmek için tıklayın ... hocam torpil değilim ama nasıl olduğum seni ilgilendirmez.
6 Haz 2018 Yasaklandı #22 Alkyoneus A DΣПIZ ΚIŁIC Banlı Üye Katılım 27 May 2018 Mesajlar 668 Tepki puanı 203 8 HİZMET YILI WoLLeG' Alıntı: Adamın yaptığı projelerden dolayı galiba ama başarılı hakkı verilir yani @patronTЯ Genişletmek için tıklayın ... Proje yapıyorsa ellerine sağlık zaten goygoy olsun diye yazdım durduk yere vermezle editörlüğü
WoLLeG' Alıntı: Adamın yaptığı projelerden dolayı galiba ama başarılı hakkı verilir yani @patronTЯ Genişletmek için tıklayın ... Proje yapıyorsa ellerine sağlık zaten goygoy olsun diye yazdım durduk yere vermezle editörlüğü
6 Haz 2018 Yasaklandı #23 Alkyoneus A DΣПIZ ΚIŁIC Banlı Üye Katılım 27 May 2018 Mesajlar 668 Tepki puanı 203 8 HİZMET YILI patronTЯ' Alıntı: hocam torpil değilim ama nasıl olduğum seni ilgilendirmez. Genişletmek için tıklayın ... Kardeşim sakin ciddi değildim torpil derken yanlış anlama
patronTЯ' Alıntı: hocam torpil değilim ama nasıl olduğum seni ilgilendirmez. Genişletmek için tıklayın ... Kardeşim sakin ciddi değildim torpil derken yanlış anlama
6 Haz 2018 Yasaklandı #24 WoLLeG W Ultra Üye Katılım 28 Ağu 2015 Mesajlar 1,054 Çözümler 1 Tepki puanı 245 10 HİZMET YILI helpmeyardım' Alıntı: Proje yapıyorsa ellerine sağlık zaten goygoy olsun diye yazdım durduk yere vermezle editörlüğü Genişletmek için tıklayın ... Mantıklı bir açıklama
helpmeyardım' Alıntı: Proje yapıyorsa ellerine sağlık zaten goygoy olsun diye yazdım durduk yere vermezle editörlüğü Genişletmek için tıklayın ... Mantıklı bir açıklama
6 Haz 2018 #25 patronTЯ NULL Seçkin Üye Katılım 14 May 2018 Mesajlar 326 Çözümler 1 Tepki puanı 120 Ödüller 6 Sosyal 8 HİZMET YILI helpmeyardım' Alıntı: Kardeşim sakin ciddi değildim torpil derken yanlış anlama Genişletmek için tıklayın ... yok hocam sakinim zatende torpil diyince şaka da olsa olmuyor.
helpmeyardım' Alıntı: Kardeşim sakin ciddi değildim torpil derken yanlış anlama Genişletmek için tıklayın ... yok hocam sakinim zatende torpil diyince şaka da olsa olmuyor.
6 Haz 2018 Yasaklandı #26 Alkyoneus A DΣПIZ ΚIŁIC Banlı Üye Katılım 27 May 2018 Mesajlar 668 Tepki puanı 203 8 HİZMET YILI patronTЯ' Alıntı: yok hocam sakinim zatende torpil diyince şaka da olsa olmuyor. Genişletmek için tıklayın ... Daha dikkatli seçerim laflarımı Teşekkürler
patronTЯ' Alıntı: yok hocam sakinim zatende torpil diyince şaka da olsa olmuyor. Genişletmek için tıklayın ... Daha dikkatli seçerim laflarımı Teşekkürler
6 Haz 2018 #27 patronTЯ NULL Seçkin Üye Katılım 14 May 2018 Mesajlar 326 Çözümler 1 Tepki puanı 120 Ödüller 6 Sosyal 8 HİZMET YILI helpmeyardım' Alıntı: Daha dikkatli seçerim laflarımı Teşekkürler Genişletmek için tıklayın ... Rica ederim hocam ben teşekkür ederim anlayışınızdan ötürü
helpmeyardım' Alıntı: Daha dikkatli seçerim laflarımı Teşekkürler Genişletmek için tıklayın ... Rica ederim hocam ben teşekkür ederim anlayışınızdan ötürü
6 Haz 2018 Yasaklandı #28 GodlyHanaS G Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik Banlı Üye Katılım 19 Eyl 2016 Mesajlar 3,035 Çözümler 4 Tepki puanı 2,166 9 HİZMET YILI helpmeyardım' Alıntı: Olm gece gece millet uyanacak Ya şu tipe bak nerden buldun bunu ya Bu arada helal olsun 10 psrmağında 1 marifet programcılık mı dersin grafikerlikmi tasarımcılık mı helal sana böyle devam et Genişletmek için tıklayın ... Estağfiruah kanka ben sadece template kullandım 5 dakikalık iş.Önemli olan kendin düşünüp yapmak
helpmeyardım' Alıntı: Olm gece gece millet uyanacak Ya şu tipe bak nerden buldun bunu ya Bu arada helal olsun 10 psrmağında 1 marifet programcılık mı dersin grafikerlikmi tasarımcılık mı helal sana böyle devam et Genişletmek için tıklayın ... Estağfiruah kanka ben sadece template kullandım 5 dakikalık iş.Önemli olan kendin düşünüp yapmak
6 Haz 2018 Yasaklandı #29 GodlyHanaS G Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik Banlı Üye Katılım 19 Eyl 2016 Mesajlar 3,035 Çözümler 4 Tepki puanı 2,166 9 HİZMET YILI patronTЯ' Alıntı: Rica ederim hocam ben teşekkür ederim anlayışınızdan ötürü Genişletmek için tıklayın ... Hayırlı olsun,hep aramızda olman dileğiyle
patronTЯ' Alıntı: Rica ederim hocam ben teşekkür ederim anlayışınızdan ötürü Genişletmek için tıklayın ... Hayırlı olsun,hep aramızda olman dileğiyle
6 Haz 2018 Yasaklandı #30 Heroglif H Banlı Üye Katılım 11 Tem 2017 Mesajlar 1,777 Çözümler 2 Tepki puanı 695 8 HİZMET YILI güzel olmuş elerine sağlık
6 Haz 2018 #31 gtapro54 G Üye Katılım 20 Eyl 2017 Mesajlar 43 Tepki puanı 9 Yaş 32 8 HİZMET YILI MeliL' Alıntı: Süper Modumuz İçin İmza Yaptım Umarım Beğenirsiniz. @#Frenzy Değerlendirmeye Açığım Yorum Belirtiniz. Puanlama: 10? Ekli dosyayı görüntüle 7665 Genişletmek için tıklayın ... 8
MeliL' Alıntı: Süper Modumuz İçin İmza Yaptım Umarım Beğenirsiniz. @#Frenzy Değerlendirmeye Açığım Yorum Belirtiniz. Puanlama: 10? Ekli dosyayı görüntüle 7665 Genişletmek için tıklayın ... 8
6 Haz 2018 #32 patronTЯ NULL Seçkin Üye Katılım 14 May 2018 Mesajlar 326 Çözümler 1 Tepki puanı 120 Ödüller 6 Sosyal 8 HİZMET YILI GodlyHanaS' Alıntı: Hayırlı olsun,hep aramızda olman dileğiyle Genişletmek için tıklayın ... sağolun hocam teşekkürler
GodlyHanaS' Alıntı: Hayırlı olsun,hep aramızda olman dileğiyle Genişletmek için tıklayın ... sağolun hocam teşekkürler