NULL
Seçkin Üye
hocam torpil değilim ama nasıl olduğum seni ilgilendirmez.Kardeşim torpil misin ya nasıl editör oldun en a 100 içerik sen aktif üyesin
Aktif üyeydin yani
hocam torpil değilim ama nasıl olduğum seni ilgilendirmez.Kardeşim torpil misin ya nasıl editör oldun en a 100 içerik sen aktif üyesin
Aktif üyeydin yani
Proje yapıyorsa ellerine sağlık zaten goygoy olsun diye yazdım durduk yere vermezle editörlüğüAdamın yaptığı projelerden dolayı galiba ama başarılı hakkı verilir yani @patronTЯ
Kardeşim sakin ciddi değildim torpil derken yanlış anlamahocam torpil değilim ama nasıl olduğum seni ilgilendirmez.
Mantıklı bir açıklamaProje yapıyorsa ellerine sağlık zaten goygoy olsun diye yazdım durduk yere vermezle editörlüğü![]()
yok hocam sakinim zatende torpil diyince şaka da olsa olmuyor.Kardeşim sakin ciddi değildim torpil derken yanlış anlama
Daha dikkatli seçerim laflarımıyok hocam sakinim zatende torpil diyince şaka da olsa olmuyor.
Rica ederim hocam ben teşekkür ederim anlayışınızdan ötürüDaha dikkatli seçerim laflarımı
Teşekkürler![]()
Estağfiruah kanka ben sadece template kullandım 5 dakikalık iş.Önemli olan kendin düşünüp yapmakOlm gece gece millet uyanacak
Ya şu tipe bak nerden buldun bunu ya
Bu arada helal olsun 10 psrmağında 1 marifet programcılık mı dersin grafikerlikmi tasarımcılık mı helal sana böyle devam et![]()
Hayırlı olsun,hep aramızda olman dileğiyleRica ederim hocam ben teşekkür ederim anlayışınızdan ötürü![]()
8Süper Modumuz İçin İmza Yaptım Umarım Beğenirsiniz.@#Frenzy
Değerlendirmeye Açığım Yorum Belirtiniz.
Puanlama: 10?
Ekli dosyayı görüntüle 7665
Hayırlı olsun,hep aramızda olman dileğiyle