Onaylı Üye
maks gümüş atar
Teşekkür ederim aradığım bilgilendirme buydu .Merhaba genç forum sever kardeşim
Başlığın altına yazılan tüm yorumları tek tek mantık çerçevesinde okudum, kayda değer belki 1-2 yorum mantıklı gelebilir; onun dışında pek bilgilendirici yorumlar yapılmamış. Umuyorum ki bu açıklamamdan sonra yeterince bilgi edinmiş, kendi kararını kendin verebilecek statüde olursun.
Öncelikle sorunun cevabına gelelim. "Norma oyunlar, fresh acc ile ilk 10 maçı atarken fayda sağlar mı?" - Cevap EVET.
Sebebine gelecek olursak. Buna High elo boosterlar arasında Breft Mmr denir.
Breft Mmr nedir? - Breft Mmr hesaplama kriterlerinin dışında, sıralı seçim atılan hesap içerisinde atılmış maç sayısı ve bunun beraberinde winrate oranına bakılan bir sistemdir. Normal mmr'ın dışında breft mmr yalnızca wr oranına bakar (kda, vision vb. hiçbir duruma bakmaz).
Şimdi gelelim diğer konuya, 7-8 maç yeterli olur mu? - Bunun cevabı HAYIR OLMAZ.
Neden diye soracak olursan, breft mmr tetiklenme ve hesaplanma aralığı 50 normal game olarak belirlenmiştir.
50/48 oranında genel olarak hesaplanır ve boosterlar fresh acc kasarken 60 maçta nasıl chall 500 LP oldun sorusuna "breft mmr" yanıtını verir.
50 maçta 48 win alarak (ki bu normal oyunda yanına 1-2 iyi oynayan arkadaşını alarak rahatlıkla yapabileceğin bir husus) rank atmaya başlıyorsun.
10 maçın ilkini atarken seni win aldığın takdirde silver2 başlatıyor, 10/10 yaptığında ise gold1 başlatıyor. 10 maçta gold1 oluyorsun. Ardından her maç kazandığında 48 LP alıyorsun d4'e kadar. İkişer lig atlamanın sebebi de taze kan ile wr yüksek olması.
Toplamda 26 maçta d4 oluyor hesap.
Bir yazılımcı ve eski booster olarak sana elimden gelen en iyi açıklamayı yapmaya gayret gösterdim. Umuyorum bundan sonra bu soruyu daha kolay bir şekilde yanıtlayabiliyor olacaksın
İyi forumlar dilerim.
valla ben iyi skor almama rağmen bronz 1 liginne attı ben silver a aatardiye düşünüyodumArkadaşlar fresh hesaplarda 6-7 tane yüksek kda ile normal oyun kazanınca ilk 10 maçta daha yüksek yerlere yerleştiriyormuş doğru mudur yoksa şehir efsanesi mi ?. Deneyen ve bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.