Friendzone ama dibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Lise yıllarımda okulda çok hoşlandığım bir kız vardı, adı Melis'ti. Melis ile birkaç kez konuştuğumuza ve iyi anlaştığımıza inanıyordum. Hatta bir gün benimle bir kafeye gitmeyi teklif etmişti, ancak ben çok utangaç olduğum için bu teklifi geri çevirmiştim.

Birkaç hafta sonra, Melis bana okulun son büyük partisine gitmek istediğini söyledi. Benim için bu çok heyecan verici bir haberdi, çünkü Melis ile birlikte partiye gitmek demek benim için büyük bir fırsattı. Partide Melis ile dans ettim, sohbet ettik ve harika vakit geçirdik.

Ancak parti bittiğinde, Melis bana sadece arkadaş olmak istediğini söyledi. Benim için bu çok yıkıcı bir andı, çünkü ona romantik bir şekilde ilgi duyuyordum. Ama Melis'in kararına saygı duymak zorundaydım ve böylece arkadaş olarak kalmaya devam ettik.

Zamanla, Melis ile arkadaşlığımız daha da güçlendi. Onunla vakit geçirmek, onunla konuşmak beni mutlu ediyordu. Ancak içimde hala ona romantik bir şekilde ilgi duymak vardı ve bu zaman zaman beni hüzünlendiriyordu.

Sonuçta, zamanla Melis'i romantik bir şekilde sevmekten vazgeçtim ve onunla arkadaş olarak kalmaya devam ettim. Ama unutmak kolay olmadı ve uzun bir süre ona karşı hislerim vardı.

Bu hikaye, benim için zor bir dönem olmuştu, ancak zamanla Melis ile arkadaşlığımız daha da güçlendi ve şimdi birbirimize sıkı sıkıya bağlı arkadaşlarız.

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Görünüşe göre bu kişiyle yakın bir arkadaşlığınız var, ancak romantik hisler de besliyorsunuz. Birisi hakkında hissettiğiniz duygular farklı olduğunda zor olabilir, ancak hislerinizi dürüst ve açık bir şekilde iletmek önemlidir. Arkadaşlığı bozmaktan korkuyorsanız, öncelikle hisleriniz hakkında bir konuşma yapmak ve sonra onlara zaman vermek faydalı olabilir. Sonuçta, gelecekte ne tür bir ilişki istediğinize karar vermek sizin ve onun elindedir.

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Herkese öncelikle iyi forumlar diliyorum biraz uzun bir olay anlatacağım 2014de başlayıp günümüze kadar gelen bir yarı platonik bir hikaye.

Öncelikle her şey Babamın emekli olup memlekete taşınma kararı ile başladı. Müstakil bir ev arıyorduk fakat bulamadığımız için kirada oturmaya karar verdik. Gel zaman git zaman babam bir sivil toplum kuruluşuna katılmaya karar verdi ve Doğa sporları ile ilgilnen bir STK buldu. Sonrasında bu kuruluşun başkanı onlara 2 ev uzaklıkta bir evin satılığa çıktıgını söyledi ve gidip beğendik ay geçmeden taşındık. İnşaat düzenleme derken her şey bittiğinde hayılır olsuna geldiler ve ilk defa orada gördüm kendisini. Arkeoloji okuduğumu söylediğimde bana gezerken bulduğu bir parayı gösterdi tahmin etmem biraz zordu hemen olacak bir iş değil ama üstün körü bir şeyler söyledim ve ilk etkileşim yaşandı ebn paranın MÖ 200 yıllara kadar gidebileceğini söyledim . Sonra bana üstünde haç işareti oldugunu o kadar eskiye gidemeyeceğini söyledi. Akademik olarak bunun mantığını anlattığımda biraz etkilendiğini farkettim. O olaydan sonra pek görüşmedik. Ben İzmire okumaya geri döndüğümde kendisi Gezdiği bir yerin arkeolojik bakımından bilgisini istedi tabi hemen her şeyi bırakıp ona yoğunlaştım bitirdim gönderdim. Sonrasında kayda değer bir olay olmadı onun sevgilisi benim sevgilim oldu derken araya biraz uzaklık girdi. Ama bu sıralarda yine boş mesajlaşmalar instadan video göndermeler devam etti . Sonra olaylar başladı ben sevgilimden ayrıldım o hala devam ediyor. Biz artık bir çift olarak etkinlik yapmaya başladık sabah gün doğumlarını izlemeye gitmeler batışını izlemeye gitmeler vs vs devam etti. En büyük olay şöyle başladı ikimiz 1 hafta süreyle kamp yapmaya karar verdik. Ve edirneden başlayıp longoz ormanlarını yürüyerek ve kamp yaparak gezecektik. 1 Hafta boyunca beraber kalktık beraber yürüdük sonra benim bir hoşlantım başladı ama hiç belli etmedim. Sonrasında tekrar izmire döndüm o da istanbula döndü. Sonra bizim ortak bir arkadaşımız da izmirde okuyordu ona bu hoşlanma durumundan bahsettim. O da gidip her şeyi anlatmış hiç kızmadım çünkü bilsin istiyordum. Ama sadece arkadaş kalmak istediğini söylemiş öyle düşünmediğini söylemiş. Sonra pandemi başladı ve biz her gün beraberdik sürekli etkinlik sürekli gezme tozma . Sonra yine büyük bir etkinlik tüm trakya kıyılarını kamp yaparak gezmek . Fakat hiç bir etkileşim olmadı . 0 hissayat var içinde hissedebiliyorum. Kısacası her şeyini biliyorum her şeyimi o da biliyor sadece suan ona yanık olduğumu. Hatta bunu yazmadan 1 saat önce Gibi dizisinin yeni bölümlerini izledik beraberdik fakat hala arkadaş gibiyiz. Bana bir yol gösterin abiler ablalar . En yakın arkadaşız biliyoruz zor bir şey ama ben artık düşünemiyorum. Lütfen git konuş gibi saçma sapan yorum yapmayın rica ediyorum kendinizi yerime koyun ya da yaşadıysanız tecrübenizi paylaşın
Kankam böyle durumlarda salmayo bilmek gerekiyor en mantıklısı yeni hikayeler kurmak hayat çok kısa böyle şeylerle kendini üzmeye vakit yok

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
vay be bende benim olayımı friendzone sanıyordum 7 senelik ilişi ha dile kolay tek diyecegim bu dostum benim bugunde sana yakıyoruz

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bir şey hissetmiyorsan devam etmenin manası yok üstünden yük atarsın

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Basmaya başlamanın zamanı gelmiş kardeşim gidiyorsun bir salona yazılıyorsun başlıyorsun.

Üye
2 HİZMET YILI
hocam belki şey yapabilirsin kızın yanına gidip eğer 30muza kadar evlenmessek birbirimiz bulalım tarzından bu arada kızın ailesi ne iş yapıyor kız baya bilinçli

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
friendzone yediysen en önemlisi bf olmak

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
yeni kızlarla tanış ve o kıza olan ilgiyi kes ondan hoşlandığının o da farkında bundan emin ol kızlar böyle şeylerden zevk alıyor içgüdüsel olabilir.
ya da kıza hislerinden bahset yok derse yolo (opsiyonel)

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Kardeşim dudakların birbiriyle elektrikleneceği kadar yaklaşırsan friendzonedan çıkarsın.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
benim 6 yıllık bir friendzone geçmişim oldu. 8. sınıfta başlamıştı liseden sonra 2 yıl kadar daha devam etti. kendisi için bölümümü bile değiştirmiştim lise'de. en yakınlarımı bile uzaklaştırdım kendimden sırf onun için. lise4 de 2. derste kendisine açıldığım zaman beni reddedip 6. derste yanımda en yakın arkadaşım olmasına rağmen yanıma gelip yanın boş mu demişti bir ümit belki istiyordur diye kovmuştum en yakın dostumu. üstünden 12 sene geçti hala unutamam yaptığım enayilikleri. sana gelecek olursak dostum. friendzone yemenin tek sebebi şudur kız seni hiç bir zaman sevmez ama senin ilgini her zaman sever seni reddeder ama yine de cepte tutmak ister çünkü sen, ne olursa olsun her zaman peşinden koşacaksın ve bu da onun farkında. insanların içinde vardır bu. ikinci olarak nietzsche'nin de dediği gibi siz arzulananı değil arzuyu seviyorsunuz eğer yeterince bu sözün üstüne düşer ve anlamaya çalışırsan dünya senin için çok daha rahat ve katlanılmaz bir yer haline gelir. sen onu elde ettiğin anda soğuyacaksın çünkü sen onu değil ona sahip olma fikrine aşıksın. her şey için geçerli aşk para aklına ne gelirse elde ettiğin anda da soğursun benim başıma yüzlerce defa geldi diyebilirim. kısacası sana değer veren insan ile birlikte ol seni sen için seven birisiyle birlikte ol hatalarını yüzüne vurmayan hata yapsan dahi vardır bir bildiği diyerek seni dinleyen birisiyle ol. yeni nesile de tavsiyelerim şunlar olabilir ikili ilişkilerde yok gaslightning yok ghosting yok lovebombing cart curt işleri varsa kaçın yok o benim mesajıma geç yazdı bende ona yazayım. bunları yapmayacak olgunlukta birisiyle birlikte olun. ikinci olarak 10 tane değil 1 tane dostunuz olsun hatta hiç olmasın kimseye güvenmeyin herkes ne kadar inkar etse de çıkarcıdır sizden daha iyi birisini bulduğu anda bırakır sizi ne kadar çaba sarfetseniz de boş [[[o yüzden kendinize bile güvenmeyin]]]

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Zaman geçtikçe acısı da geçiyor dostum oluruna bırak fazla takma kafana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...