Fringe ve Supernatural tarzı dizi önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
witcher in dizisini izleyebilirsin oda bu tarz seyler barindiyor

Walker
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
12 Monkeys anlaması biraz zor ama ben beğendim hoşuma gitti

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Black Mirror tavsiye ederim eğer izlemediysen kessinlikle izlemelisin kaliteli bir dizi bana göre

HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI OLANLARDAN BİRİ
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
teen wolf
winx netflix

ϟ 塔哈
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
  1. "The X-Files" - Gizemli olayları araştıran FBI ajanları Mulder ve Scully'nin maceralarını konu alan klasik bir bilim kurgu dizisi.
  2. "Doctor Who" - Zamanda yolculuk yapan bir uzaylı olan Doktor'un maceralarını anlatan uzun soluklu bir bilim kurgu dizisi.
  3. "Orphan Black" - Kendi kimliklerini keşfeden ve genetik mühendislikle yaratılan klonlar hakkındaki sırları araştıran bir kadının hikayesini anlatan heyecan dolu bir dizi.
  4. "The 100" - Nükleer bir felaket sonrası dünyada hayatta kalan 100 genç suçlunun hikayesini konu alan bir bilim kurgu dizisi.
  5. "Sense8" - Sekiz farklı şehirde yaşayan sekiz kişinin telepatik bir bağ ile birbirlerinin hislerini paylaşması üzerine gelişen olayları anlatan bir dizidir.
  6. "Dark" - Kaybolan çocukları ve zaman yolculuğunu konu alan gizemli bir Alman bilim kurgu dizisi.
  7. "Altered Carbon" - İnsan bilincinin dijital bir ortama aktarıldığı bir gelecekte geçen bir dizi. İnsanların bedenlerini değiştirme ve ölümsüzlük gibi konuları işler.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Super natural ı izlemedim ama Fringe gerçekten kaliteli bir dizi. Senaryo ve diyaloglar bakımından kaliteli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...