Futbolcu Olmak ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Arkanda sağlam bir torpilin yoksa dersini çalış kitabını oku.. Ne yetenekler gördüm silinip gitti elinden tutan olmadığı için..

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Yıllık 3-4 milyon maaş kazanacağını falan sanıyorsan hiç bulaşma bu işe türkiyede futbolcu olmak çok zor zaten gol yiyosun küfür ediyolar asist yapıyosun,gol atıyosun küfür ediyolar ama okulun takımına gir bence
okulun takımında transfer olma şansımız varmı

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Arkanda sağlam bir torpilin yoksa dersini çalış kitabını oku.. Ne yetenekler gördüm silinip gitti elinden tutan olmadığı için..
torpil olmadanda olunuyor benim tanıdığım bir çocuk vardı yeni malatya ya trasfer oldu

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Yıllık 3-4 milyon maaş kazanacağını falan sanıyorsan hiç bulaşma bu işe türkiyede futbolcu olmak çok zor zaten gol yiyosun küfür ediyolar asist yapıyosun,gol atıyosun küfür ediyolar ama okulun takımına gir bence
Burda adam haklı amerkikada veya isveçte olsaydık dibine kadar git derdim ama türkiyede gerçekten çok zor bende yapıyordum ama yani kusursuz olman lazım iyi bir yere gitmen lazım ve türkiyedeki taraftarları biliyorsun :(

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
artık herkes futbolcu olmak istiyor ve torpille oluyor çok zor başarırsın haberin olsn

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Yaşına Göre İyiysen Daha Yükselirsin Ama Bir Problem Yaşarsan Ne Yapıcaksın Onu Düşün Öyle Karar Ver

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
It really a joy feeling when u have a dream. but life goes on. : brainfree:

Üye
5 HİZMET YILI
3 yıl mamak sporda profosyenel olarak oynadım tabi 10 askın onceydi simdi o gunlere donup tekrar futbola devam edebilmek isterdim simdi yurudugumuz yerde nefesimiz kesiliyor

Osman Demirci
Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
' Hepimizin Yada Çoğumuzun Çocukluk Yıllarında Sokak Aralarında Koştururken En Çok Hayal Ettiğimiz Şey Değilmiydi Futbolcu Ollmak Kim İstemezki 24 Yaşındayım Halada Aynı Arzuya Şevke Sahibim Çünkü Futbol Sadece Bir Spor Branşı Değil Bir Tutku Eğer Biraz Olsa Önünde Bir Fırsat Yada Şans Varsa Elinden Gelenin En İyİsini Yapmaya Çalış Derim Neden Olmasın Sende Olabilir Azim Ve Çalışmayla

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
küçük bir ekibe katılmaya ve büyümeye çalışın

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hayelerinin peşinden koş sakın bırakma

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Friend, I would suggest you think about it so you don't regret it later, if you want to be a very football player, keep doing what you do, just don't change the right for the doubtful one, do what makes your heart beat harder, if your heart beats stronger when you're playing ball etc ... because you like it a lot, you drop out of college and dedicate yourself to sports or if you don't do it the other way around.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dinamik ve çeviksen koşu egzersizlerin de fazla fazla km koşabiliyorsan kendi ilk amotör liglerde geliştirmen lazım ilk önce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...