Futbolda nasıl gelişmeliyim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
arkadaşlar idman yapacam ama tek başıma mazeme olarak top ve tabaklar var onlarla nasıl idman yapmalıyım.Teşekkürler

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Tabakları Ard Arda Dizip Sağ Sola Top Sürebilirsin Top Hakimiyeti İçin
Tabakların Etrafında Normal Koşabilirsin

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Topu sürmeyi deneyip, halısaha yada okul kalelerinde şut atmayı dene. Seni baya geliştirir

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
dostum öncelikle teknik çalışmalısın dubaları sıra halinde dizerek topu aralarında geçirebilirsin

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Oncelikle futbolda neyini gelistirmek istiyorsu. Top surme mi? Sut cekmek mi? Kondisyonunu mu? Bunlar onemli seyler ilk once bunlara karar vermen gerek

Üye
7 HİZMET YILI
dostum kardiyoyu es geçme aynı sekılde dubaları tek sıra halinde dizip zikzak çizerek top sürme antremanıda yapabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
spor yapıp vücüdünu da geliştirmeyi unnutma,futbol için sadece top becerisi değil iyi sağlıklı bir vücut da lazım koşu antremanlarını ihmal etme ayrıca sağlıklı beslen. sürekli koşma hızlı tempo yürüyüşler de yap. bol su tüket.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
have to train physically and technically to improve, call a friend to help you so that both can improve...

Üye
5 HİZMET YILI
ayak tekniği çok önemli al bi top evinin duvarına bi sağ bi sol pas at ardından pozisyon bilgini geliştir nerde duracağını iyi bil ve kondisyoun iyi olsun sürekli koşuya git

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ball possession training

Hizli yaşa cabuk sıkıl gerçekleri gör
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Tabakları kardeşim kendine göre göreceli top hakimiyeti için takım Arkadaşının sana Passat atıyor tek ayakta onu tek tuşla yakalamak istiyorsun mesela veya dizinde kontrol veya bacağında kontrole gitmek istiyorsun ya onu da kanka duvara topun Kaçmayacak bir şekilde Tabii ki duvar at sert şutlar çek o topun sana gelsin Hakimiyet kazanırsın yani topa hakim pasta olarak havadan geldi mi göğsünde indir kafanla indirmeye çalış kafa zor olur Seker ona dikkat et omuzunda indir gözünü deri bacağına indir Benim yaptığım hareketi ya Kanka itopya iki bacak arana alıp yavaşça bırakıp arka ayağının şehire topu ile Vur Hani o da güzel oluyor mesela Passat erken çok şık oluyor unutma kardeşim futbolda cins hareketler sevilir göze batar Ben mesela kaleci topa vurduğu zaman rövaşata çekip oku topu kaleye geri gönderirdim kaleye top sokmadım millet çıldırırdı Ben stoper onlar da mı defans Oynardım aynı Toker defans orta Oynardım Bir de kalecilik yaptım ben efortek oynuyorlardı

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
tabakları yakın sıradan dizip sağ sol yaparak kondisyon çalışabilirsin

Üye
5 HİZMET YILI
top ile dripling yapıp top hakimiyetini arttırabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...