Kurye Nasıl Olunur?

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Arkadaşlar kurye nasıl olabilirim a2 ehliyetim var 1.5 seneye yakında motorda tecrüben var ama kuryelik için neler lazım nasıl olabilirim

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Şahıs şirketi açacaksın sonrasında muhasebe işlerini yürütecek birisini ayarlayacaksın son olarak ikametgah adresinde hangi firma daha çok avantaj sağlıyorsa kazanç ve diğer şartlar konusunda gidip başvurup olacaksın başka bir olayı yok.

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Şahıs şirketi açacaksın sonrasında muhasebe işlerini yürütecek birisini ayarlayacaksın son olarak ikametgah adresinde hangi firma daha çok avantaj sağlıyorsa kazanç ve diğer şartlar konusunda gidip başvurup olacaksın başka bir olayı yok.
sağol dostum

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum öncelikle ceza,kaza,gelir,gideri iyi hesabini tutan bir muhasebeciye ihtiyacın var,sonrasinda yeni yasaya göre ticari arac olacağin için utts ve p1 belgesi yasal zorunluluk haline geldi, ilerleyen zamanlarda butun kuryelere aldıracaklar gibi ,calısacagin firmada önemli attığin pakete göre yakıt ve gelir gider hesabini kendine göre iyi yapacaksın

muhasabe ücretinin yani sira ,gelir vergisi,gelir geçiçi vergisi,stopaj vergisi,damga vergisi,muhasebe defter ücreti,yakıt gideri gösterme gibi vergiler var sen bir şahış şirketi olduğun için bu vergileri vermen zorunlu oluyor,devlet seve seve bu vergileri alır 👍

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bu Şirket Açma Muhabbetleri İle Ugrasmadan Trendyol,Yemeksepeti Şirketsiz Çalışabiliyorsun Hemde Daha Kazançlı

Banlı Üye
1 HİZMET YILI
Abi şirket olaylarına girme derim, başın ağrır. Yemeksepeti, Getir vs bak daha kolay, kazancın da daha iyi olur gibime geliyor. Kendi işin olmayınca vergi filan derdi yok, rahat.