Galatasaray Forma Tasarımı - quarexdesign

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ddb6y30-3f0d1418-5fda-4dda-a5a8-b59f3b652f70.jpg

Griffin Premium
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
Ellerine sağlık dostum, baya güzel olmuş. Başarılar dilerim Typography videoların olsun, Tasarımların olsun hepsini büyük bir beğeniyle takip ediyorum

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Teşekkürler arkadaşlar, müsait bir zamanda beşiktaş ve fenerbahçe için de yapacağım . :)

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Ellerine sağlık başarıların devamı dilerim:)

✪Hayırlısıyla Programcı
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Tüm takımlara yap bence hangisinden ses getirip duyurabilirsen ordan yol almalısın en azından bi instadan paylaşırsın taraftarlarda paylaşır istediğin yere ulaştırabilirsin tasarımları.

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
teşekkürler beyler

instadan paylaşıyorum lakin taraftarlardan vs ilgi göremiyor. sanırım yeteri kadar pushlanmıyor yada insanların ilgisini çekmiyor bilmiyorum çözemedim. :)

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
teşekkürler beyler

instadan paylaşıyorum lakin taraftarlardan vs ilgi göremiyor. sanırım yeteri kadar pushlanmıyor yada insanların ilgisini çekmiyor bilmiyorum çözemedim. :)
Öncelikle eline sağlık dostum. Bu tarz tasarımları biraz bilgisi olan herkes yapabiliyor o yüzden ilgi görmüyor. Piyasada tonlarca taraftar yapımı forma tasarımları mevcut. Gerçekten fark yaratacak kadar iyi yapmadıktan sonra dikkat çekemiyorsun ve senin tasarımına baktığımızda galatasarayın klasik formasını görüyoruz. Başarılar :)

✪Hayırlısıyla Programcı
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
teşekkürler beyler

Ankaragücüne yap birde altına İmalat-ı Harbiye yazısı koy bak nasıl büyüyorsun ben paylaşırım :D

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
@Crystal
Teşekkürler dostum klasik formadan biraz farklı bir şey çıkarmaya çalıştım ana şemasından çıkmadan, fantezi forma da üretebilirim lakin o zaman da pek dikkat çekeceğini sanmıyorum. Yani forma muhabbeti pushlanmadıkça ilgi görmüyor ki bunda bile ince detaylar bulunuyorken.. Teşekkürler tekrardan <3

@Waaps
Boş vakit oldukça bu tarz işlere bakıyorum. Öncelik şirketimin işleri tabii ki :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...