Galaxy Life Steam 2022 Anti Cheat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
Merhaba bu oyunu bilenler vardır belki flash player tabanlı bir oyun.
Cheat engine ile çok kolay hile yapılabiliyor fakat oyunda bir anti cheat sistemi var değerler değişiyor hile çalışıyor ama anti cheat hay aksi kahve döküldü hatası verdiriyor. Ben bu işlerde amatörüm yardımcı olur musunuz anti cheat bypass nasıl yapabilirim?

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Merhaba bu oyunu bilenler vardır belki flash player tabanlı bir oyun.
Cheat engine ile çok kolay hile yapılabiliyor fakat oyunda bir anti cheat sistemi var değerler değişiyor hile çalışıyor ama anti cheat hay aksi kahve döküldü hatası verdiriyor. Ben bu işlerde amatörüm yardımcı olur musunuz anti cheat bypass nasıl yapabilirim?
discord yazarsan yardım etmeye çalışıyim

Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
Kullanılan anti cheat sistemi bu bunu nasıl devre dışı bırakabilirim?
flash player tabanlı oyun olduğu için swf dosyasına müdahale etmeyi bilen biri varmı?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kullanılan anti cheat sistemi bu bunu nasıl devre dışı bırakabilirim?
flash player tabanlı oyun olduğu için swf dosyasına müdahale etmeyi bilen biri varmı?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
farklı bir forumda bi ara görmüştüm youtubeda falanda videosu vardı sanırsam biraz araştırmanı öneririm

Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
farklı bir forumda bi ara görmüştüm youtubeda falanda videosu vardı sanırsam biraz araştırmanı öneririm
Bu oyun 2022 de piyasaya tekrar sürüldü ve anti cheat bulunuyor oyun flash player tabanlı olduğu için swf dosyasını indirip oyun içi kodlara ulaşılabiliyor zaten orda anti cheat görünüyor bu forumdan yardım istememin sebebi anti cheati devre dışı bırakmanın 2 yolu var
1.assembly - cheat engine
2. swf dosyasının içindeki anti cheat kodlarını silip oyunu tekrar o swf dosyası ile başlatabilmek...

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bu oyun 2022 de piyasaya tekrar sürüldü ve anti cheat bulunuyor oyun flash player tabanlı olduğu için swf dosyasını indirip oyun içi kodlara ulaşılabiliyor zaten orda anti cheat görünüyor bu forumdan yardım istememin sebebi anti cheati devre dışı bırakmanın 2 yolu var
1.assembly - cheat engine
2. swf dosyasının içindeki anti cheat kodlarını silip oyunu tekrar o swf dosyası ile başlatabilmek...
Anticheat koydularsa o anticheati check eden bir sistemi de vardır bence o kadar kolay olabileceğini sanmıyorum. Kapat aç düzelir mantığına dönüyor bu iş

Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
Tek başıma bypass etmeyi başardım birazda olsa yabancı forumlardan yardımcı oldular ama bizim insanımızda yardım dayanışma bilgi paylaşımı yok herkese teşekkürler...

Seçkin Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Discorddan ekran acarsan yardımcı olabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...