Merhaba bu oyunu bilenler vardır belki flash player tabanlı bir oyun.
Cheat engine ile çok kolay hile yapılabiliyor fakat oyunda bir anti cheat sistemi var değerler değişiyor hile çalışıyor ama anti cheat hay aksi kahve döküldü hatası verdiriyor. Ben bu işlerde amatörüm yardımcı olur musunuz anti cheat bypass nasıl yapabilirim?
Merhaba bu oyunu bilenler vardır belki flash player tabanlı bir oyun.
Cheat engine ile çok kolay hile yapılabiliyor fakat oyunda bir anti cheat sistemi var değerler değişiyor hile çalışıyor ama anti cheat hay aksi kahve döküldü hatası verdiriyor. Ben bu işlerde amatörüm yardımcı olur musunuz anti cheat bypass nasıl yapabilirim?
Kullanılan anti cheat sistemi bu bunu nasıl devre dışı bırakabilirim?
flash player tabanlı oyun olduğu için swf dosyasına müdahale etmeyi bilen biri varmı?
C'est le système anti-triche utilisé, comment puis-je le désactiver ?
Est-ce que quelqu'un sait comment manipuler le fichier swf car il s'agit d'un jeu basé sur un lecteur flash?
Kullanılan anti cheat sistemi bu bunu nasıl devre dışı bırakabilirim?
flash player tabanlı oyun olduğu için swf dosyasına müdahale etmeyi bilen biri varmı?
Bu oyun 2022 de piyasaya tekrar sürüldü ve anti cheat bulunuyor oyun flash player tabanlı olduğu için swf dosyasını indirip oyun içi kodlara ulaşılabiliyor zaten orda anti cheat görünüyor bu forumdan yardım istememin sebebi anti cheati devre dışı bırakmanın 2 yolu var
1.assembly - cheat engine
2. swf dosyasının içindeki anti cheat kodlarını silip oyunu tekrar o swf dosyası ile başlatabilmek...
Bu oyun 2022 de piyasaya tekrar sürüldü ve anti cheat bulunuyor oyun flash player tabanlı olduğu için swf dosyasını indirip oyun içi kodlara ulaşılabiliyor zaten orda anti cheat görünüyor bu forumdan yardım istememin sebebi anti cheati devre dışı bırakmanın 2 yolu var
1.assembly - cheat engine
2. swf dosyasının içindeki anti cheat kodlarını silip oyunu tekrar o swf dosyası ile başlatabilmek...
Anticheat koydularsa o anticheati check eden bir sistemi de vardır bence o kadar kolay olabileceğini sanmıyorum. Kapat aç düzelir mantığına dönüyor bu iş
Tek başıma bypass etmeyi başardım birazda olsa yabancı forumlardan yardımcı oldular ama bizim insanımızda yardım dayanışma bilgi paylaşımı yok herkese teşekkürler...