Game Guardian ile Harf İçeren Değerler Nasıl Bulunur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. Bu aralar yeni bir oyuna kafayı taktım, fakat oyun içinde para kazanılması aşırı zor geldi bana. Bende bu nedenle para hilesi yapmaya karar verdim ama oyun içindeki para örnek olarak 3.7K şeklinde gözüküyor. Bu şekilde yazıp arama yaptığım zaman ise alakasız sonuçları çıkarıyor. Bu para değerini nasıl değiştirebilirim, yardımcı olursanız sevinirim.

Elimde sütüm Hayata küsüm
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
3700 yazmalısın dostum

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
3700 yazmalısın dostum
sen çok zeki olmalısın 3.7k olduğunda diğer değerler görünmez misal 3.783 olduğunu düşün buny sasna 3.7k olarak gösterir sende sonuç bulamazsın.

senin soruna gelirsek oyun içerisindeki mağazalarda bulunanan paralarda aynı şekilde değil ise misal 4.000 olarak marketten bir şey satın alınabiliyor ise bunu aratıp değerini -6000 civarı bir şey yaparsan sana para olarak da dönebilir veya ücretsiz bir şekilde satın alıp parada vermeye bilir dene bakalım

Elimde sütüm Hayata küsüm
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Haklısın bunu düşünmemişim :D

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
sen çok zeki olmalısın 3.7k olduğunda diğer değerler görünmez misal 3.783 olduğunu düşün buny sasna 3.7k olarak gösterir sende sonuç bulamazsın.

senin soruna gelirsek oyun içerisindeki mağazalarda bulunanan paralarda aynı şekilde değil ise misal 4.000 olarak marketten bir şey satın alınabiliyor ise bunu aratıp değerini -6000 civarı bir şey yaparsan sana para olarak da dönebilir veya ücretsiz bir şekilde satın alıp parada vermeye bilir dene bakalım
Markette satılan içeriklerde K olaraktan satılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...