Game Satış'taki dolandırıcı satıcı şikayet edilmeli mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FeZzz
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Selam, herkese iyi forumlar. Ortalama 1 ay önce Game satış üzerinden bir Steam hesabı aldım 560 TL karşılığında. İşte olduğum için hesap bilgilerini düzenleyemedim, eve vardığımda düzeltmeye çalıştım ancak hesap sahibi eski telefonunun kayıtlı olduğunu, o numaraya artık erişiminin olmadığını söyledi. Hesabı 1 hafta kullandıktan sonra hesabı geri çekti bence. Kendisiyle konuştum, Steam'a ticket attığını, hesabı alamasa bile ücret iadesi yapacağını söyledi. 2 3 gün sonra engelledi. Şikayet etmeli miyim sizce?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
reis bence 560tl az bi para degil bence hakını savun derim kimse bedava para kaznmıyor şikayet et ve hakın al derim bence ce zaten game satış artık o kadar güvenli degil en azından bence bu konularda dikatli olman lazım reis.

En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hakkını savun dostum git şikayette bulun dava aç katı ile alırsın başımdan geçti böyle bir olay dava etim ve fazlası ile paramıda aldım

Sabaku No Gaara
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bu nasıl bir soru adam dolandırıcıysa tabiki şikayet et hakkını savun dostum

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Şikayet et gamesatıs satışı yapan kişiye ihtarda bulunuyor şayet ücret iadesi yapılmazsa dava açılıyor

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
Ben şahsen ederdim. 10 tl bile olsa ugrasirdim. Bunlar kendilerini cok akilli saniyor cunku.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
aynı şeyi yaşadım şikayet ettim biraz boşa çıktı ama uğraş

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
ortada bir dolandırılma konusu var dostum bence git dava aç ve hakkını savun

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Her ne olursa olsun şikayet etmelisin bence para kazanmak bu devirde zor, eldekinde de olmuşsun konuşma ssleri banka dekontlarını alıp şikayetçi olmalısın.

1905
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
git hakkını ara gamesatıs gerekli bilgileri veriyor

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
tabikide sikayet edilmeli dostum paran boşa gitmis yani

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
şikayet et ve peşini bırakma takipçisi ol

⇆  ◁  ❚❚  ▷  ↻
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
O tarz sitelerde satış yapan kullanıcılar TC Kimlik numaralarını girmek zorunda oluyorlar kimlik bilgilerini girmeden satış yapamazlar eğer şikayet edersen kesinlikle cezasını çekecektir.

we all go to hell
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
dava filan o kadar uğraşmana bile gerek kalmaz sitedeki elemanlara şikayet ettin mi gamesatış yetkilileri ilgilenir. ayriyetten arkadaşın dediği gibi satış yapmaları için tc kimlik filan istiyorlar yani dolandırıcık söz konusu ise gereğini yapıp sana paranı iade ederler.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Selam, herkese iyi forumlar. Ortalama 1 ay önce Game satış üzerinden bir Steam hesabı aldım 560 TL karşılığında. İşte olduğum için hesap bilgilerini düzenleyemedim, eve vardığımda düzeltmeye çalıştım ancak hesap sahibi eski telefonunun kayıtlı olduğunu, o numaraya artık erişiminin olmadığını söyledi. Hesabı 1 hafta kullandıktan sonra hesabı geri çekti bence. Kendisiyle konuştum, Steam'a ticket attığını, hesabı alamasa bile ücret iadesi yapacağını söyledi. 2 3 gün sonra engelledi. Şikayet etmeli miyim sizce?
tabiki de şikayet etmelisin sorman bile hata dijital ortamdan seni dolandırmak için belli süre geçmesini bekleyen bir tip bu hemen şikayette bulun derim dostum

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
tam emin değilim ama canlı desteğe söylediğinde senin yerine dava açıyorlar diye biliyordum

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
tabii ki şikayet etmelisin tüm yazışmaları hesabın durumunu ekran görüntüsü ve video aracılığıyla gamesatışa ilet güzel ilgileniyorlar. adam belli ki dolandırıcı ve bunu sürekli yapıyor sana da tecrübe olmuş anonim kişilerden hesap alırken direkt tüm bilgileri değiştirmeniz gerekiyor

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Konuyu açıp sorman bile hata. Direkt şikayet et.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...