Game Satış'taki dolandırıcı satıcı şikayet edilmeli mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bu işin az veya çok parası yok misal 20 lira versen bile hakkını savun ki bu tür insanlar rahatça dolandıramasınlar insanları ders olmuş olur onlara

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bende geçenlerde aynı olayı yaşadım şikayette ettim fakat olan hiç bir şey yok yani boşuna uğraşma derim bi soğuk su iç

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
gamesatış bu konularda yardımcı oluyo fazlaca ki yatırdın parada epey var hakını sonuna kadar savunma taraftarıyım

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Selam, herkese iyi forumlar. Ortalama 1 ay önce Game satış üzerinden bir Steam hesabı aldım 560 TL karşılığında. İşte olduğum için hesap bilgilerini düzenleyemedim, eve vardığımda düzeltmeye çalıştım ancak hesap sahibi eski telefonunun kayıtlı olduğunu, o numaraya artık erişiminin olmadığını söyledi. Hesabı 1 hafta kullandıktan sonra hesabı geri çekti bence. Kendisiyle konuştum, Steam'a ticket attığını, hesabı alamasa bile ücret iadesi yapacağını söyledi. 2 3 gün sonra engelledi. Şikayet etmeli miyim sizce?
kesinlikle etmelisin. bu tür dolandırıcılıkların, buna benzer olmasa dahi tüm dolandırıcılıklar şikayet edilmeli. haklılık payın var, paranı geri alırsın büyük ihtimalle.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum kesınlıkle et ben farklı bir yerde olmustu etmıstım kagıdı adama ss olarak attım fazlasıyla attı paramı cogu zaten korkup geri atıyor parayı

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam verdiğiniz para az değil bu devir de para kolay kazanılmıyor hemen şikayet etmelisiniz

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
dostum böyle bı olay yasadım sıkayet ettım ve bısey olmadı maalesef kı

Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Selam, herkese iyi forumlar. Ortalama 1 ay önce Game satış üzerinden bir Steam hesabı aldım 560 TL karşılığında. İşte olduğum için hesap bilgilerini düzenleyemedim, eve vardığımda düzeltmeye çalıştım ancak hesap sahibi eski telefonunun kayıtlı olduğunu, o numaraya artık erişiminin olmadığını söyledi. Hesabı 1 hafta kullandıktan sonra hesabı geri çekti bence. Kendisiyle konuştum, Steam'a ticket attığını, hesabı alamasa bile ücret iadesi yapacağını söyledi. 2 3 gün sonra engelledi. Şikayet etmeli miyim sizce?
reis kesinlikle hakkını ara ve şikayette bulun

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Ortam sanal olsa bile suç gerçektir. Etmelisin.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Engellediyse onun yaptığı kesin ama biraz da hata sende olmuş be dostum hemen değiştirebileceğin bir vakit satın alıp değiştirseydin belki yaşamazdın bunları, geçmiş olsun. Şikayetten bir şey çıkacağını sanmıyorum

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
şikayet et game satış hesabı ban yer ama paranı ve hesabı geri alabileceğini sanmıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
benca en temizi dava aç avukatın varsa avukatına burada yazdıklarını söyle o halleder yani.

varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Hakkını savun git et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...