Selam, herkese iyi forumlar. Ortalama 1 ay önce Game satış üzerinden bir Steam hesabı aldım 560 TL karşılığında. İşte olduğum için hesap bilgilerini düzenleyemedim, eve vardığımda düzeltmeye çalıştım ancak hesap sahibi eski telefonunun kayıtlı olduğunu, o numaraya artık erişiminin olmadığını söyledi. Hesabı 1 hafta kullandıktan sonra hesabı geri çekti bence. Kendisiyle konuştum, Steam'a ticket attığını, hesabı alamasa bile ücret iadesi yapacağını söyledi. 2 3 gün sonra engelledi. Şikayet etmeli miyim sizce?
Gamesatış gereken bilgileri veriyor diyerek paylaşımda bulunan birçok arkadaşı gördüm konu ile alakalı.git hakkını ara gamesatıs gerekli bilgileri veriyor
Üzerinden baya bi zaman geçti şimdi etsemde "bu zamana kadar neredeydin" gibi bir durumla karşılaşabilirim galibaHAKKINI SAVUN SİKAYET ET AMA NE CIKAR BILEMEM KANKA
Video kaydı yok fakat. Gamesatış üzerinden konuşmalarımız ve WhatsApp üzerinden yazışmalar hala duruyor. Zaten arkadaş numarasını bana gamesatış üzerinden verdiği için sahte numara komplosu atılmaz üzerime onun verdiği numara üzerinden iletişime geçtim onunla.Video kaydın varsa ve şikayet edersen site tüm bilgileri devlet ile paylaşır. Ama kanıtın yoksa video kaydı gibi durumun biraz zor o zaman işte bence şikayet etme kanıt yoksa. Edit : zaman geçmesi önemli değil üstünden.
O zaman sıkıntı olmaz muhtemelen ama yinede şikayet edeceksen tüm hazırlıklarını ilk yap bir.Video kaydı yok fakat. Gamesatış üzerinden konuşmalarımız ve WhatsApp üzerinden yazışmalar hala duruyor. Zaten arkadaş numarasını bana gamesatış üzerinden verdiği için sahte numara komplosu atılmaz üzerime onun verdiği numara üzerinden iletişime geçtim onunla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?