Bütcenizi belirtebilir misiniz acaba daha iyi alternatifler önerebiliriz böylece.GAMEBOOSTER Gtx 1660 Super Hero 6gb Gddr6 192 Bit Uyumlu Ekran Kart Nasıldır?
Alınır mı?
4000Bütcenizi belirtebilir misiniz acaba daha iyi alternatifler önerebiliriz böylece.
Kötü bir ekran kartı mıdırBütcenizi belirtebilir misiniz acaba daha iyi alternatifler önerebiliriz böylece.
Son zamanlarda baya geliştiğini gördüm, zaten devlet memuruyum lol cs go valorant pes est bannerlord oynuyorumçekirdek hızı ve bellek hızına baktım şuan bir çok oyunu sana rahat rahat oynatır aşırı yüksek ayarlarda oyundan oyuna değişir ama witcher 3 den örnek verirsem 60 -75 alabilirsin. Fiyat performans ürünü duruyor ama gamebooster firması ne kadar güvenilir bilemedim.
Şuanda en düşük fiyatı 4500₺ diye buldum. Ben yerinizde olsam biraz daha biriktirir bütçeyi 6500₺ yapar ve bunu alırdım:
Çok rahat oynatır işlemcini bilmiyorum ama umarım dar boğaz olmaz. işlemcin yeterli değilse ekran kartı tam performans vermez.Kötü bir ekran kartı mıdır
Post automatically merged:
Son zamanlarda baya geliştiğini gördüm, zaten devlet memuruyum lol cs go valorant pes est bannerlord oynuyorum
Oynadığınız oyunlar için yeterli olduğunu söyleyebilirim fakat çok ultra bi performans sağlayacağını sanmıyorumKötü bir ekran kartı mıdır
Son zamanlarda baya geliştiğini gördüm, zaten devlet memuruyum lol cs go valorant pes est bannerlord oynuyorum
4 binfiyatı ne kadar?
i5 10400FOynadığınız oyunlar için yeterli olduğunu söyleyebilirim fakat çok ultra bi performans sağlayacağını sanmıyorum
i5 10400FÇok rahat oynatır işlemcini bilmiyorum ama umarım dar boğaz olmaz. işlemcin yeterli değilse ekran kartı tam performans vermez.
hocam yanlış anlamazsan sistemin tüm özelliklerini yazabilir misin acabai5 10400F
Estağfurullah hocam yazıyorum.hocam yanlış anlamazsan sistemin tüm özelliklerini yazabilir misin acaba
Kötü bir ekran kartı değil piyasada yeni yeni adı duyuluyor piyasada ki çoğu oyunu sana orta performansta bazı oyunları da yüksekte oynayabilme kabiliyetine sahip bir ekran kartı kaç kişi incelemesini çekti bu markanın öyle gözle görülür bir problem yok yani gerek performans olarak gerek sıcaklık watt vs. gayet fp bir ürünKötü bir ekran kartı mıdır
güzel ama bütcene daha iyisini bulabilirsin.GAMEBOOSTER Gtx 1660 Super Hero 6gb Gddr6 192 Bit Uyumlu Ekran Kart Nasıldır?
Alınır mı?
1 tane gördüm inceleme başka var mı acaba atar mısın özeldenKötü bir ekran kartı değil piyasada yeni yeni adı duyuluyor piyasada ki çoğu oyunu sana orta performansta bazı oyunları da yüksekte oynayabilme kabiliyetine sahip bir ekran kartı kaç kişi incelemesini çekti bu markanın öyle gözle görülür bir problem yok yani gerek performans olarak gerek sıcaklık watt vs. gayet fp bir ürün
Yeni bir marka olduğu için ben monitörlerle karıştırmışım pc hocasının ekran kartında değerlendirmesi var örnek olarak bu ekran kartının performansına bakabilirsin:1 tane gördüm inceleme başka var mı acaba atar mısın özelden
sistemine yeterli olacağını düşünüyorum hocam kötü bir ekran kartı değildirEstağfurullah hocam yazıyorum.
i5 10400F 2.90 Ghz
Gigabyte H510M
GameTech 650w 80 plus güç kaynağı
MLD m300 ssd
8gb ram x2
gameboster 1660 almayı düşünüyorum
Teşekkür ediyorumYeni bir marka olduğu için ben monitörlerle karıştırmışım pc hocasının ekran kartında değerlendirmesi var örnek olarak bu ekran kartının performansına bakabilirsin:
Markası biraz korkuttu ama ülke şartlarında ancak bu geliyor eldensistemine yeterli olacağını düşünüyorum hocam kötü bir ekran kartı değildir
sistemde sıkıntı yok markayı merak ediyorum hocamr7 2700x ıle 1660s kullanıyorum pıyasadakı cogu oyunu normal ayarlarda oynadım