evet hocam ekran kartı iyi pcyle uyumlu olur mu darboğaz yapar mıyoutube da araştırmaları var mı bilmiyorum ama korktuğun şey darboğaz yapması mı
darboğaz yapmaz diye biliyorum ama techopat forumuna veya vatan bilgisayarın veya itopyanın telefon hattına sorabilirsinevet hocam ekran kartı iyi pcyle uyumlu olur mu darboğaz yapar mı
bilgisayar donanımları bir birini tamamlamalı. yani gidipte i3 e RTX4090 takılmaz veya 4 ram bilgisayar 3060 takılmaz bunu yapmak demek ekran kartına fazla yük binmesi anlamına gelir.arkadaşlar pc ye ekran kartı alıcam uyumlu olur mu size sormak istedim :
işlemcim intel core i7-6700 cpu 3.40hz
istediğim ekran kartı zotac GTX 1660 Super 192 bit GDDR6 6GB
sizce uyumlu olur mu ?
ram 16gb sorun olur mu :dbilgisayar donanımları bir birini tamamlamalı. yani gidipte i3 e RTX4090 takılmaz veya 4 ram bilgisayar 3060 takılmaz bunu yapmak demek ekran kartına fazla yük binmesi anlamına gelir.
işlemci+ekran kartı+ram bir birine uyumlu olmalı dereceye gelmeli örnek ile ifade edersek.
İ3 7. nesil-8GB DDR3 ram+GTX 1060 SUPER bir sistem UYUMSUZ
İ7 7.nesil-8GB DDR4+GTX 1660 SUPER bir sistem UYUMLU
kısacası sistem aygıtları güncel olmalı ve uyumlu olmalı.
ve senin sisteme GTX 1660 gayet uyumludur.
ama tavsiyem bilgisayarı 16 veya 12 Ram yap. o ekran kartına 8 GB yakışmaz. eger ram DDR3 ise hiç yakışmaz.
çok doğru söylemişsiniz hocam katılıyorum.bilgisayar donanımları bir birini tamamlamalı. yani gidipte i3 e RTX4090 takılmaz veya 4 ram bilgisayar 3060 takılmaz bunu yapmak demek ekran kartına fazla yük binmesi anlamına gelir.
işlemci+ekran kartı+ram bir birine uyumlu olmalı dereceye gelmeli örnek ile ifade edersek.
İ3 7. nesil-8GB DDR3 ram+GTX 1060 SUPER bir sistem UYUMSUZ
İ7 7.nesil-8GB DDR4+GTX 1660 SUPER bir sistem UYUMLU
kısacası sistem aygıtları güncel olmalı ve uyumlu olmalı.
ve senin sisteme GTX 1660 gayet uyumludur.
ama tavsiyem bilgisayarı 16 veya 12 Ram yap. o ekran kartına 8 GB yakışmaz. eger ram DDR3 ise hiç yakışmaz.
16 gb varDDR3 sistem ile yeni nesil ekran kartı darboğaz yapar, işlemler çakışır hocam.
Ram sisteminin desteği önemli bu durumda
super yazan ekran kartlarına bulasma aga en kötüsü onlar alabiliyorsan ti sini al pişman olursun sonraarkadaşlar pc ye ekran kartı alıcam uyumlu olur mu size sormak istedim :
sizce uyumlu olur mu ?
Ddr3 mü ddr4 mü bir de kaç mhz?16 gb var
ddr4Ddr3 mü ddr4 mü bir de kaç mhz?
dar bogaz yaparmı demek istemişim yorum kasmak için yorum yapmayın lütfen.ekran kartı uyumlumluluğu diye birşey yok işlemci ile anakart uyumluluğu var buda lga deniyor
Uyumlu Darboğaz Yaşamassın Power'da iyise hiç sıkıntı yaşamassın fakat Bazı oynamak istediğin yeni oyunlarda sıkıntı yaşabilirsin ram konusunda ram kaç ?arkadaşlar pc ye ekran kartı alıcam uyumlu olur mu size sormak istedim :
sizce uyumlu olur mu ?