GameKit Hakkında Bilgi İstiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar biliyorsunuzdur çoğunuz GameKit'i bedava oyun ve oyun için nakit vb. şeyler dağıtıyor bunun için bir taktik var mı hızlı puan kasmak için varsa yardım eder misiniz ?
Birde referans ile arkadaş getirince +5000 puan ve +1000 exp veriyor eğer yasak değilse bunuda paylaşmak isterim :)

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Vpn acarak bır suru kayıt ol kayıt oldugun vpn li hesaplarada kendı referans kodunu gir:brainfree::uwot::cooldoge::lazerdoge::burnbear::thugbear:

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Tek başına ref linki paylaşımı yasaktır. Siteyi tanıtırsın refsiz link atarsın altına da refli linkini eklersin isteyen refliden gider istemeyen normal linkten gider.

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Vpn acarak bır suru kayıt ol kayıt oldugun vpn li hesaplarada kendı referans kodunu gir:brainfree::uwot::cooldoge::lazerdoge::burnbear::thugbear:
Olmuyor Kardeşim Geçen Yıl Denemiştim En Güzel Taktik Anket Beklemek Arkadaş Bulun O Sizin Refle Kayıt Olsun Sitede Hergün Girip Reklamlara Tıklasın Özel Teklif Gelicek Teklif Anket Doldurmak Anketi Doldurunca +400 Para +100 Xp Gelicek Sonrada Ref Yapan Kişiye 5K Para 1K XP Gelicek
Bizzat Ben Denedim ve Yaptım
Bir Anım Oldu 2 Dolarlık Steam Key Aldım 1 Ay Sonra Geldi Ama 4 Tane Geldi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...