Çözüldü Gameloop atma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
pubg ye girdiğim zaman gameloop hemen atıyo oyundan nedeni nedir acaba sildim yükledim herşeyi düzelmedi ..

Çözüm
öncelikle temiz kurulum yapmak için pubg revo unistaller proıgramı ile kaldır preftech, temp, %temp% klasörlerinide temizle sonra bilgisayarı yeniden başlat ve gameloop resmi sitesinden indir ve tekrar yükle sorun çözülmüş olacaktır
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
öncelikle temiz kurulum yapmak için pubg revo unistaller proıgramı ile kaldır preftech, temp, %temp% klasörlerinide temizle sonra bilgisayarı yeniden başlat ve gameloop resmi sitesinden indir ve tekrar yükle sorun çözülmüş olacaktır

Çözüm
my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Silip yüklemenle alakalı bir durum yok kral senlik bi durum yok herkes yaşıyor bu sorunu menüde açılan pubg simgesine tekrar tıkladıgında giriyorsun oyunu

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
o atma sorununu bende yaşıyorum 3 4 defa logoya tıkla elbet girer zaten birdaha yapmıyor

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
şuanlık dediğimi yaparsan sorun çözlür çözülmüyorsa sebebini bilmiyorum dostum
Post automatically merged:

Silip yüklemenle alakalı bir durum yok kral senlik bi durum yok herkes yaşıyor bu sorunu menüde açılan pubg simgesine tekrar tıkladıgında giriyorsun oyunu
dostum bende öyle sorun çözlüdü alakası yok ne alaka?

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
arkadaslar ben 2 gun once tdm de oynuyordum.uyarı geldı.10yıl ban.mumya poseydonlu .hesabım gıttı.kurtarma ımkanımız varmı.aım kuılanmam....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...