Gameloop PubgM indirelemedi tekrar deneyin hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
arkadaşlar Gameloop'tan Pubg mobileyi indirirken indirilemedi tekrar deneyin diyor diğer şeyler iniyor pubg inmiyor pubg açtığımda AOW bişeler hata vermişti ondan gameloop silip yükledim ama bu sefer PUBG yükleyemiyorum çözümü nedir?

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hocam gameloop hiç sağlıklı değil blue stacks yada diğer emuları kullanmanızı öneririm

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Gameloop komple sil yükle dener misin
Öyle yaptım zaten hem Revo ile hem tek başına hem de İobit uninstaller ile yaptim sonra tencent,gameloop,txgame,txgameasistant diyedosya arattım 2 - 3 tane buldu onlarıda sildim ama nafile en sonda dil ingilizce yaptım belki olur diye olmadı güncellemeleri kontrol ettim son sürüm ne yapacağım şaşırdım artık
Post automatically merged:

hocam gameloop hiç sağlıklı değil blue stacks yada diğer emuları kullanmanızı öneririm
Yok ya ben gameloop seviyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Öyle yaptım zaten hem Revo ile hem tek başına hem de İobit uninstaller ile yaptim sonra tencent,gameloop,txgame,txgameasistant diyedosya arattım 2 - 3 tane buldu onlarıda sildim ama nafile en sonda dil ingilizce yaptım belki olur diye olmadı güncellemeleri kontrol ettim son sürüm ne yapacağım şaşırdım artık

Yok ya ben gameloop seviyorum
siz bilirsiniz ginede önermem

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
siz bilirsiniz ginede önermem
hocam şimdi biraz düşündümde bluestacks'i bi deneyim diyorum araştırdım az çok bluestacks performansda iyiymiş ama Eşleşme süresi çok uzunmuş

Gameloop ile Bluestacks'teki oyuncular eşleşebilir mi yoksa, sadece Gameloop ve Bluestacks kendi aralarındamı eşleşebiliyor?

cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler..

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hocam şimdi biraz düşündümde bluestacks'i bi deneyim diyorum araştırdım az çok bluestacks performansda iyiymiş ama Eşleşme süresi çok uzunmuş

Gameloop ile Bluestacks'teki oyuncular eşleşebilir mi yoksa, sadece Gameloop ve Bluestacks kendi aralarındamı eşleşebiliyor?

Cevabınızı bekliyorum arkadaşlar indiricemde

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI

normalde pubg nin blue stacks vb emulatorlerden desteğini çekti o yüzden hepsi aynı sunucuya giriyor yani game loopdan girmiş gibi görünüyorsun ve ikiside eşleşiyor

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
normalde pubg nin blue stacks vb emulatorlerden desteğini çekti o yüzden hepsi aynı sunucuya giriyor yani game loopdan girmiş gibi görünüyorsun ve ikiside eşleşiyor
Emin misiniz hocam biraz baktığımda bir çok kişi BlueStacks'te eşleşme sorunu olduğunu söylüyor ve bunun nedenini Az kişi olduğu için diyor ama eğer hepsi aynı sunucuya giriyorsa sıkıntı olmaz değil mi?

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Emin misiniz hocam biraz baktığımda bir çok kişi BlueStacks'te eşleşme sorunu olduğunu söylüyor ve bunun nedenini Az kişi olduğu için diyor ama eğer hepsi aynı sunucuya giriyorsa sıkıntı olmaz değil mi?
olmaz bende oynadım ordan biliyorum oluyorsa son zamanlarda yeni güncelleme gelmiştir bi araştırıp tekrar yazıcam

galiba değiştirmişler yanlış bilgi verdiğim için özür diliyorum kusura bakmayın

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI

emülatörler emülatörle eşleşiyor fark etmiyor ne kullandığın

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
gameloop sil pc resetle tekrar yükle bi dene hocam dönersin

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
arkadaşlar Gameloop'tan Pubg mobileyi indirirken indirilemedi tekrar deneyin diyor diğer şeyler iniyor pubg inmiyor pubg açtığımda AOW bişeler hata vermişti ondan gameloop silip yükledim ama bu sefer PUBG yükleyemiyorum çözümü nedir?
kanka pc den gameloop u kompme kaldır denetım masasından . daha sonra tekrar kur çalışır

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kardeşim gameloop u sil bu sefer gameloop içinden değil direk gameloop a bağlı apk pubg var oradan indir bu sorunlar 1-2 sene önce bende karşılaşmıştım

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
revo unınstalldan tum gameloop ıle ılgılı herseyı aratıp sil ve yenıden yukle :)

Üye
3 HİZMET YILI
merhaba hileyi acamıyorum surekli giriş yapın diyor ama giriş yapıyorum hala aynı seyi tekrarlıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...