Uzman Üye
Öyle yaptım zaten hem Revo ile hem tek başına hem de İobit uninstaller ile yaptim sonra tencent,gameloop,txgame,txgameasistant diyedosya arattım 2 - 3 tane buldu onlarıda sildim ama nafile en sonda dil ingilizce yaptım belki olur diye olmadı güncellemeleri kontrol ettim son sürüm ne yapacağım şaşırdım artıkGameloop komple sil yükle dener misin
Yok ya ben gameloop seviyorumhocam gameloop hiç sağlıklı değil blue stacks yada diğer emuları kullanmanızı öneririm
siz bilirsiniz ginede önermemÖyle yaptım zaten hem Revo ile hem tek başına hem de İobit uninstaller ile yaptim sonra tencent,gameloop,txgame,txgameasistant diyedosya arattım 2 - 3 tane buldu onlarıda sildim ama nafile en sonda dil ingilizce yaptım belki olur diye olmadı güncellemeleri kontrol ettim son sürüm ne yapacağım şaşırdım artık
Post automatically merged:
Yok ya ben gameloop seviyorum
hocam şimdi biraz düşündümde bluestacks'i bi deneyim diyorum araştırdım az çok bluestacks performansda iyiymiş ama Eşleşme süresi çok uzunmuşsiz bilirsiniz ginede önermem
Cevabınızı bekliyorum arkadaşlar indiricemdehocam şimdi biraz düşündümde bluestacks'i bi deneyim diyorum araştırdım az çok bluestacks performansda iyiymiş ama Eşleşme süresi çok uzunmuş
Gameloop ile Bluestacks'teki oyuncular eşleşebilir mi yoksa, sadece Gameloop ve Bluestacks kendi aralarındamı eşleşebiliyor?
cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler..
normalde pubg nin blue stacks vb emulatorlerden desteğini çekti o yüzden hepsi aynı sunucuya giriyor yani game loopdan girmiş gibi görünüyorsun ve ikiside eşleşiyorhocam şimdi biraz düşündümde bluestacks'i bi deneyim diyorum araştırdım az çok bluestacks performansda iyiymiş ama Eşleşme süresi çok uzunmuş
Gameloop ile Bluestacks'teki oyuncular eşleşebilir mi yoksa, sadece Gameloop ve Bluestacks kendi aralarındamı eşleşebiliyor?
Emin misiniz hocam biraz baktığımda bir çok kişi BlueStacks'te eşleşme sorunu olduğunu söylüyor ve bunun nedenini Az kişi olduğu için diyor ama eğer hepsi aynı sunucuya giriyorsa sıkıntı olmaz değil mi?normalde pubg nin blue stacks vb emulatorlerden desteğini çekti o yüzden hepsi aynı sunucuya giriyor yani game loopdan girmiş gibi görünüyorsun ve ikiside eşleşiyor
olmaz bende oynadım ordan biliyorum oluyorsa son zamanlarda yeni güncelleme gelmiştir bi araştırıp tekrar yazıcamEmin misiniz hocam biraz baktığımda bir çok kişi BlueStacks'te eşleşme sorunu olduğunu söylüyor ve bunun nedenini Az kişi olduğu için diyor ama eğer hepsi aynı sunucuya giriyorsa sıkıntı olmaz değil mi?
emülatörler emülatörle eşleşiyor fark etmiyor ne kullandığınhocam şimdi biraz düşündümde bluestacks'i bi deneyim diyorum araştırdım az çok bluestacks performansda iyiymiş ama Eşleşme süresi çok uzunmuş
hocam öyle değilmiş yeni baktım bir çok kişi maç bylamadığı için şikayet ediyoremülatörler emülatörle eşleşiyor fark etmiyor ne kullandığın
kanka pc den gameloop u kompme kaldır denetım masasından . daha sonra tekrar kur çalışırarkadaşlar Gameloop'tan Pubg mobileyi indirirken indirilemedi tekrar deneyin diyor diğer şeyler iniyor pubg inmiyor pubg açtığımda AOW bişeler hata vermişti ondan gameloop silip yükledim ama bu sefer PUBG yükleyemiyorum çözümü nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?