Gameloop PubgM Kore Mouse Takılma Sorunu (Çözüm)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
@xScythe
Kurulumunu nasıl yaptın acaba? Önceden OBB atıp apk kurma yöntemi vardı ama bende oyun açılış ekranına gelip orada takılıyordu. Şu Pubg Koreye adam akıllı Gameloop desteği getiremediler arkadaş. Bir ton uyum sorunu var.
- Çözünürlük için pek işe yarar pek config yok. Sadece GFX tool işe yarıyordu en son.
-Pubg mobile için hiç faklı emülatör de maceraya girmeyin, eşleşme sistemini öyle bir ayarlamışlar ki dışarıdan bir emülatörle oyuna bağlanmak isteyen kimse karşısına Gameloop oyuncusu çıkmıyor. Defalarca denedim, buda dklarca eşleşme için bekleme oluyor. Yoksa gameloopa on basacak başka emülatörlerde var. Mecburen elimiz mahküm gameloopa. bu aralar zaten gamelooptada eşleşme sorunu varken diğerleri hepten bitmiştir kanımca.

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
@xScythe
Kurulumunu nasıl yaptın acaba? Önceden OBB atıp apk kurma yöntemi vardı ama bende oyun açılış ekranına gelip orada takılıyordu. Şu Pubg Koreye adam akıllı Gameloop desteği getiremediler arkadaş. Bir ton uyum sorunu var.
- Çözünürlük için pek işe yarar pek config yok. Sadece GFX tool işe yarıyordu en son.
-Pubg mobile için hiç faklı emülatör de maceraya girmeyin, eşleşme sistemini öyle bir ayarlamışlar ki dışarıdan bir emülatörle oyuna bağlanmak isteyen kimse karşısına Gameloop oyuncusu çıkmıyor. Defalarca denedim, buda dklarca eşleşme için bekleme oluyor. Yoksa gameloopa on basacak başka emülatörlerde var. Mecburen elimiz mahküm gameloopa. bu aralar zaten gamelooptada eşleşme sorunu varken diğerleri hepten bitmiştir kanımca.
LDPlayerde çok fazla oyuncu var hocam eşleşmede sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum
Taptap uygulamasından yükledim obbye falan gerek olmuyor

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
LDPlayerde çok fazla oyuncu var hocam eşleşmede sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum
Taptap uygulamasından yükledim obbye falan gerek olmuyor
Şuan Gamelooptan mı oynuyorsun Ld'den mi? Çünkü bende zamanında denemediğim emülatör yoktu ama hangi haritayı açarsak açalım en az 3-4dk diyordu. Takımdaki arkadaşlar Gamelooptu, tek başlatıyorlar 30sn, benle başlıyorlar 3dk diyordu. :) Mevcutta Ld oynayan var mı bilmiyorum ama Erangel dışındaki haritalarda eminim 2-3dknın üzerinde anca oda buluyordur. Oda dediğim gibi gameloop oyuncusuyla eşleştrimedikleri için ve oyuncuların çoğunun gameloopta olduğu için.

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Şuan Gamelooptan mı oynuyorsun Ld'den mi? Çünkü bende zamanında denemediğim emülatör yoktu ama hangi haritayı açarsak açalım en az 3-4dk diyordu. Takımdaki arkadaşlar Gamelooptu, tek başlatıyorlar 30sn, benle başlıyorlar 3dk diyordu. :) Mevcutta Ld oynayan var mı bilmiyorum ama Erangel dışındaki haritalarda eminim 2-3dknın üzerinde anca oda buluyordur. Oda dediğim gibi gameloop oyuncusuyla eşleştrimedikleri için ve oyuncuların çoğunun gameloopta olduğu için.
Gamelooptan oynuyorum hocam öyle maç bulmama sorunu yaşamadım

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Gamelooptan oynuyorum hocam öyle maç bulmama sorunu yaşamadım
Ld player gibi diğer emülatörde oluyordu geç maç bulması falan. Neyse Tap tapdan kuruluyor demişsin, ateş etme, zıplama vs sorunları vardı en son hatırladığım kadarıyla. Onlar düzeldi mi?

Ayrıca çözünürlük için config mi gfx tool mu kullanıyorsun. Hangisini önerirsin?
Hile korede çalışmıyor ama ödüller sandıklar çok çok daha iyi globale oranla. sırf bu yüzden global oyuncuları kore kaçmasın diye böyle cinslikler yapıyorlar. uyumluluk sorunu olmasa varya globalde oynayan kendine yazık eder. (global, kore sürümünü yanlış anlayan olacaktır elbet.burada bahsi geçen oyunun sürümü, oyunun üzerinde oynandığı server değil arkadaşlar. serverımız aynı, AVRUPA SERVERI zaten.)

Son düzenleme:
je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Ld player gibi diğer emülatörde oluyordu geç maç bulması falan. Neyse Tap tapdan kuruluyor demişsin, ateş etme, zıplama vs sorunları vardı en son hatırladığım kadarıyla. Onlar düzeldi mi?

Ayrıca çözünürlük için config mi gfx tool mu kullanıyorsun. Hangisini önerirsin?
Çözünürlüğü ayarlayamadım config ile yapılır ama üşendim gfx çalışmıyordu diye hatırlıyorum ateş etme zıplamayı falan kendin ayarlayacaksın klavye yerinden

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Çözünürlüğü ayarlayamadım config ile yapılır ama üşendim gfx çalışmıyordu diye hatırlıyorum ateş etme zıplamayı falan kendin ayarlayacaksın klavye yerinden
Hızlı koşmada sıkıntı tabi.
Post automatically merged:

Sağ tıkta çalışmıyor, işkence gibi maşallah. :))

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Gameloopta önünüze koyabildikleri kadar uyumluluk sorunlarını koymuşlar. Diğer emülatörlerde de erangel dışında oda bulması 4-5dk. İster takımınınızda gameloopcu olsun ister olmasın. Bilgilendirme için teşekkürler lakin yapacak pek bir şey yok bu konuda. telefondan oynayanlar için kore varken global oynamak kendilerine hakarettir. :)

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Dostlar eğer gameloopa bir kere olsun pubg mobile kore indirdiyseniz mouseyi çevirirken takılarak çevirildiğini anlayıp çıkmışsınızdır.

Sorun nedeni: emülatör tuş ayarlarını 1080pye göre ayarladığı için ve pubg mobile kore 720p olarak geldiği için mouseyi sola ve ya sağa çevirince ekran sınırlarına çarpıyor
örneğin 1920x1080 ekranda oynuyoruz 1920x1080. pixel sınır işte o sınıra çözünürlük sebebi ile çok seri takılıyor

Çözüm:
1. Çözüm = Pubg Mobile kore için 1080p config bulmak
2. Çözüm = Mouse DPI'nı düşürüp (100 dpı kullanıyorum pubg mobile korede) oyun içi hassasiyetinizi yükseltmek.

Not: Mousesi 180 dereceden fazla dönmeyen arkadaşlar gameloopun klavye ayarları yerine girin smart 720p seçin ardından normal 720pye dönün ve ayarları resetleyin sorun çözülür

Alternatif çözüm = LDPlayer, Msı App Player ile oynamak ( Forumdaki Hile Çalışmaz )

Değerli adminler hileye LDPlayer yada MSI App Player desteği getirirse ki özellikle Msı App Player 240fps avantajı var çok daha rahat olacaktır

Peki neden PubgM Kore'de oynamak isteyesin?

1-Bunun sebebi PubgM Globalde 1 senede kastığımız envanteri PubgM Korede 1 ayda kasabilmemiz.

2-Sandıklarda Kırmızı Öğe şans oranı %2

3-Global'e göre onlarca kat iyi etkinlikler

4-Bedava sandık açabilme

5-Gümüş Parçacıkla Globalde uc ile satılan skinler alabilme (pürüzsüz skin seti - uçak skinleri - araç skinleri vs hepsi gümüş parçacıkla alınabiliyor)

++ bazı nedenler var

Neyse sorun çözümünden ve pubg mobile kore avantajlarından bahsettim iyi forumlar.

Aklında şüphe kalan arkadaşlar için forumdaki EzPUBGM hilesi Kore/Japon sürümünde çalışıyor.
eyvallah kral sonunda düzeltebildim adamsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...