Pubg Mobile Kore verisyon mouse dönmeme sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Öncelikle merhaba PUBG Kore de bir hesabım var dı taaa ki 2.0 güncellemesine kadar 2.0 güncellemesinden sonra allem kullem edip anca düzelttiğim mouse sorunu tekrar ortaya çıktı ve düzeltilmedi hiç bir emulatörcü de bu sorunu çözümlemedi 1 yıldır video yok Gameloop ta extradan da şöyle bir sorun var smart 720p de hiç bir tuş basmıyor yeniden düzenlemek gerekiyor ve bazı konulan tuşları koyamıyoruz extradan da yine mouse yavaş ve sanki kasar donarmışcasına hareket ediyor bu sorunun çözümünü bilen var mı veya düzeltilebilmesi için ulaşabiliceğimiz yerler lütfen paylaşırsanız sevinirim :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Oyun motorunda ki çözünürlüğe göre ayarlı zaten silip tekrar yüklemeyi deneyeceğim

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bu sorun bana pubg mobile global sürümde olmuştu klavye ayarlarında orda 3 tane seçenek var tam hatırlayamıyorum ama çözünürlük ile alakalı onları yaparsan düzelir diye biliyorum

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Çözünürlükle alakalaı sorun üst taraftaki arkadaşın attığı yerden çözüme ulaşabilirisin dün ben de aynı sorunu yaşadım sağol

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Öncelikle merhaba PUBG Kore de bir hesabım var dı taaa ki 2.0 güncellemesine kadar 2.0 güncellemesinden sonra allem kullem edip anca düzelttiğim mouse sorunu tekrar ortaya çıktı ve düzeltilmedi hiç bir emulatörcü de bu sorunu çözümlemedi 1 yıldır video yok Gameloop ta extradan da şöyle bir sorun var smart 720p de hiç bir tuş basmıyor yeniden düzenlemek gerekiyor ve bazı konulan tuşları koyamıyoruz extradan da yine mouse yavaş ve sanki kasar donarmışcasına hareket ediyor bu sorunun çözümünü bilen var mı veya düzeltilebilmesi için ulaşabiliceğimiz yerler lütfen paylaşırsanız sevinirim :)
aynısı apex legened mobilede oluyordu ctrl bas sağtık tab bas sonra oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...