Onaylı Üye
kanka haklısın eskisi gibi sarmiyor oyun ama yinede sıf ekiple sohbet için giriyorum.
neresi eğlenceli yaa hileylen bile çöp artık adam olmaz pubg mobilebence hala çok ğlencli oynuyorum ben
yanlız ben emulator gameloop için demiştim oynayan kaldımı diye android için değililk zamanlar efsaneydi sonra güncelleme üstüne güncelleme attılar ve oyun çok kasmaya başladı çoğu kişide bu sebepten bıraktı çünkü kimsenin yüksek sistemli telefon alması mümkün değil o sebeple kendi ayaklarına sıktılar
hahaha telsiz sesi ile okudumkral ben gammelopdan oynamıyodum eskiden çok güzeldi 2018-2015-2019-2017 zamanları ramazan ayıydı annem ağzıma kuru fasulye pilav verirken kolada veirrdi bende arkadaşla dedemin telefonundan pubg mobil oynardım sonra ise orda konuşma yeri varya onu telsize laırdık derdik ki 53-40 merkez adam görüldü kıkğğğ diye ses çıkardıdık sonra arkda derdiki 52-40 merkez dinlemede tamam derdi ahh dünya ah
çok fazla arapların olduğu zaman bırakmıştım bendeÖnceden bilgisayar ekipmanım çok iyi olmadığı için onu oynardım. Arada bir arkadaşlarla girer oynarız ama bence oyuncu kitlesi düşmüş durumda bu sebepten çok fazla oynamıyoruz. Para göz olmasından hiç bahsetmiyorum bile ben şahsen nefret ettim ama mecbur arkadaşlar girerse giriyorum.![]()