Gameloop tan pubg mobile oynayan kaldımı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kanka haklısın eskisi gibi sarmiyor oyun ama yinede sıf ekiple sohbet için giriyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Suriyeliler papçi papçi diye geziyor ortalıkta, arapların çoğu oynuyor. TR'de oynayıp video çeken YouTuber'lar hala var. 1-2 Defa denemiştim emülatörden sıçmık gibi oyun.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
ilk zamanlar efsaneydi sonra güncelleme üstüne güncelleme attılar ve oyun çok kasmaya başladı çoğu kişide bu sebepten bıraktı çünkü kimsenin yüksek sistemli telefon alması mümkün değil o sebeple kendi ayaklarına sıktılar
yanlız ben emulator gameloop için demiştim oynayan kaldımı diye android için değil

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kral ben gammelopdan oynamıyodum eskiden çok güzeldi 2018-2015-2019-2017 zamanları ramazan ayıydı annem ağzıma kuru fasulye pilav verirken kolada veirrdi bende arkadaşla dedemin telefonundan pubg mobil oynardım sonra ise orda konuşma yeri varya onu telsize laırdık derdik ki 53-40 merkez adam görüldü kıkğğğ diye ses çıkardıdık sonra arkda derdiki 52-40 merkez dinlemede tamam derdi ahh dünya ah

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hala oynayan vardır ama eskisi kadar fazla değildir diye düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
halal güzel ama oynaan sayısı azaldıgı için gameloopta maç bulması sıkıntı oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Gamelooptan indirince hata verdi nasıl çöze bilirim ?

Roket
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Önceden bilgisayar ekipmanım çok iyi olmadığı için onu oynardım. Arada bir arkadaşlarla girer oynarız ama bence oyuncu kitlesi düşmüş durumda bu sebepten çok fazla oynamıyoruz. Para göz olmasından hiç bahsetmiyorum bile ben şahsen nefret ettim ama mecbur arkadaşlar girerse giriyorum. :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
kral ben gammelopdan oynamıyodum eskiden çok güzeldi 2018-2015-2019-2017 zamanları ramazan ayıydı annem ağzıma kuru fasulye pilav verirken kolada veirrdi bende arkadaşla dedemin telefonundan pubg mobil oynardım sonra ise orda konuşma yeri varya onu telsize laırdık derdik ki 53-40 merkez adam görüldü kıkğğğ diye ses çıkardıdık sonra arkda derdiki 52-40 merkez dinlemede tamam derdi ahh dünya ah
hahaha telsiz sesi ile okudum :D
Post automatically merged:

Önceden bilgisayar ekipmanım çok iyi olmadığı için onu oynardım. Arada bir arkadaşlarla girer oynarız ama bence oyuncu kitlesi düşmüş durumda bu sebepten çok fazla oynamıyoruz. Para göz olmasından hiç bahsetmiyorum bile ben şahsen nefret ettim ama mecbur arkadaşlar girerse giriyorum. :D
çok fazla arapların olduğu zaman bırakmıştım bende

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Eskiden cok sadeydi aliyordun silahi bam gum daliyordun ekstra seyler yoktu simdi cok sey geldi baydi baya pubglikten cikti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...