Onaylı Üye
Merhaba arkadaşlar game pass hesabındaki Forza 5 hesabını steam geçirme yapılabilirmi
Hayır böyle bir şey yapamazsınMerhaba arkadaşlar game pass hesabındaki Forza 5 hesabını steam geçirme yapılabilirmi
oyle bır sey yapmann ımkansız otesı bır durum dıyebılırım dostum sanaMerhaba arkadaşlar game pass hesabındaki Forza 5 hesabını steam geçirme yapılabilirmi
Bende yapmayı denemdim ama öyle bişey yapamıyorsunMerhaba arkadaşlar game pass hesabındaki Forza 5 hesabını steam geçirme yapılabilirmi
Kral öyle birşey imkansız ikisi farklı platformlar olduğu için satın alman gerekMerhaba arkadaşlar game pass hesabındaki Forza 5 hesabını steam geçirme yapılabilirmi
Hesabımı çünkü game pass aylik 30 tl ye almistim aylık ödemek yerine oyunu full alırım dedim. oyunlarımın hepsi steamda ondan dolayı steamdan almak idyiyorum bayada oyunda derece,para, araba yaptım 0 dan baslamak istemiyorum
kariyerinimi geçirmek istiyorsun yoksa oyunu mu
KARIYERPost automatically merged:
en fazla çevrimdışı crecklersin indirirsin dosyasını atarsın ama o dediğin olmuyor hocamMerhaba arkadaşlar game pass hesabındaki Forza 5 hesabını steam geçirme yapılabilirmi
Hayir platform arası oyun geçişi olmazMerhaba arkadaşlar game pass hesabındaki Forza 5 hesabını steam geçirme yapılabilirmi
ikisi farklı platform tabiki yapamazsın.Merhaba arkadaşlar game pass hesabındaki Forza 5 hesabını steam geçirme yapılabilirmi