Ya sonuçta ben hesabı geri almadım satıcı sorumluluğu üzerine almış oluyor diyor o zaman 2. Satıcının sorumluluğu almış olması gerekmiyormu oda benim gibi koyup satıyor sonuçta o zaman geri iadeyi 2. Satıcı yapması lazım benden isteniyor ve riot gamese göre hesapların gerçek sahibi riot games dir diyorbu tarz durumlar hep skıntılı olmustur hocam. sen kendı aldıgını kanıtlayabılırsen benden gerı alındı dıye aldıgın kısıye dava acacaksın sen aldıktan sonra otekı tarafa devredeceksın tekrardan umarım hallolur
zaten hesap satmak rıot a gore yasak hocam . burda parayı alan sen oldugun ıcın muattap sen oluyorsun. dıger taraf ıcınde durum pparayı alan sana satan oldugu ıcın muattap o oluyor . yanı senın muattapın 1. satıcı senden alanların muattapı sensın. dıyorum ya hocam durum cok karısık umarım ıcınden cıkarsın allah yardımcın olsun . ıs tamamen 1 . satan arkadasta o hemen gerı verırse sana sende hemen ıade edersın. ıs her turlu senın satın aldıgın adamda bıtecek yanıYa sonuçta ben hesabı geri almadım satıcı sorumluluğu üzerine almış oluyor diyor o zaman 2. Satıcının sorumluluğu almış olması gerekmiyormu oda benim gibi koyup satıyor sonuçta o zaman geri iadeyi 2. Satıcı yapması lazım benden isteniyor ve riot gamese göre hesapların gerçek sahibi riot games dir diyor
m diyor hiç bişi kanıtlıyamıyorumzaten hesap satmak rıot a gore yasak hocam . burda parayı alan sen oldugun ıcın muattap sen oluyorsun. dıger taraf ıcınde durum pparayı alan sana satan oldugu ıcın muattap o oluyor . yanı senın muattapın 1. satıcı senden alanların muattapı sensın. dıyorum ya hocam durum cok karısık umarım ıcınden cıkarsın allah yardımcın olsun . ıs tamamen 1 . satan arkadasta o hemen gerı verırse sana sende hemen ıade edersın. ıs her turlu senın satın aldıgın adamda bıtecek yanı
yasak olan birşeye kendileri aracılık ettiği için kendileride suçlu. hiç kafana takm
Knk nasıl iade yapıyım ben 300 tl ye satıyorum benden alan 1000 tl ye satıyor sonuçta benden alanda satıcı 2. Satıcı diyorki hesabı satarken hesabin gerçek sahibi benim başına gelecek olaylardan sorumluyum diyerek kabul edip 1000 tl ye satıyor 3. Alan kişi çaldırıyo olay bana dönüyor 1000 tl yi 2. Satıcının yapması gerek itiraz dilekçesi felan yazarim burda zararlı ben çıkıyorumgeçmiş olsun kanka iadeni yap müşteriye boşuna başın ağrımasın olan olmuş
açıkcası gamesatış itemsatış aşırı scammer var dava açıcaz diye arayıp duruyorlarmış ama gelen giden yokmuş sadece boş tehditlergamermarkt sitesinde valorant hesabı sattım hesabı bende başkasından satın almıştım şimdi hesabı ilk aldığım kişi hesabını geri almış
şimdi de gamermarkt avukatları dava açacaklarını vs söylüyorlar aynı hesabı bende başkasından satın aldığımın kanıtlarını atıyorum saçma sapan tehdit etmeye çalışıyorlar avukat ile görüştüm bu süreçte ilamsız dava açılıyormuş itiraz etme hakkımız bulunuyormuş böyle bir süreç yaşayan oldu mu ?
Dediğin doğru takılma o zaman dilekçeni yaz 2. satıcı uğraşsın senlik bişey yookKnk nasıl iade yapıyım ben 300 tl ye satıyorum benden alan 1000 tl ye satıyor sonuçta benden alanda satıcı 2. Satıcı diyorki hesabı satarken hesabin gerçek sahibi benim başına gelecek olaylardan sorumluyum diyerek kabul edip 1000 tl ye satıyor 3. Alan kişi çaldırıyo olay bana dönüyor 1000 tl yi 2. Satıcının yapması gerek itiraz dilekçesi felan yazarim burda zararlı ben çıkıyorum
Parasi onemli olmaz kanka bu tarz durumlarda sen bilirsin insALLAH bisey olmaz ne diimSicilimi nasıl yakabilirim knk sanki adammı vurdum ben zaten iade yapcaktım 330 tl ye sattım benden alan adam 1000 tl ye satmış benden 1000 tl iade istiyorlar ben neden cebime girmeyen bi paranın iadesini yapıyım benden başkası alıyor benden alanda başkasına satıyor otomatikmen satıcı o olmuş oluyor benim cebime girmedi 1000 tl sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?