Gamermarkt ilamsız dava

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
bu tarz durumlar hep skıntılı olmustur hocam. sen kendı aldıgını kanıtlayabılırsen benden gerı alındı dıye aldıgın kısıye dava acacaksın sen aldıktan sonra otekı tarafa devredeceksın tekrardan umarım hallolur
Ya sonuçta ben hesabı geri almadım satıcı sorumluluğu üzerine almış oluyor diyor o zaman 2. Satıcının sorumluluğu almış olması gerekmiyormu oda benim gibi koyup satıyor sonuçta o zaman geri iadeyi 2. Satıcı yapması lazım benden isteniyor ve riot gamese göre hesapların gerçek sahibi riot games dir diyor

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Ya sonuçta ben hesabı geri almadım satıcı sorumluluğu üzerine almış oluyor diyor o zaman 2. Satıcının sorumluluğu almış olması gerekmiyormu oda benim gibi koyup satıyor sonuçta o zaman geri iadeyi 2. Satıcı yapması lazım benden isteniyor ve riot gamese göre hesapların gerçek sahibi riot games dir diyor
zaten hesap satmak rıot a gore yasak hocam . burda parayı alan sen oldugun ıcın muattap sen oluyorsun. dıger taraf ıcınde durum pparayı alan sana satan oldugu ıcın muattap o oluyor . yanı senın muattapın 1. satıcı senden alanların muattapı sensın. dıyorum ya hocam durum cok karısık umarım ıcınden cıkarsın allah yardımcın olsun . ıs tamamen 1 . satan arkadasta o hemen gerı verırse sana sende hemen ıade edersın. ıs her turlu senın satın aldıgın adamda bıtecek yanı

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yasak olan birşeye kendileri aracılık ettiği için kendileride suçlu. hiç kafana takma

Üye
4 HİZMET YILI
Adam ben almadı
zaten hesap satmak rıot a gore yasak hocam . burda parayı alan sen oldugun ıcın muattap sen oluyorsun. dıger taraf ıcınde durum pparayı alan sana satan oldugu ıcın muattap o oluyor . yanı senın muattapın 1. satıcı senden alanların muattapı sensın. dıyorum ya hocam durum cok karısık umarım ıcınden cıkarsın allah yardımcın olsun . ıs tamamen 1 . satan arkadasta o hemen gerı verırse sana sende hemen ıade edersın. ıs her turlu senın satın aldıgın adamda bıtecek yanı
m diyor hiç bişi kanıtlıyamıyorum
Post automatically merged:

Bende aynısını dedim bana türkiye kendi anayasası üzerinden ilerliyor riotun kurallarından ilerlemiyor diyor türkiyede hesap satışı serbest felan diyolar napmalıyım şaşırdım 300 liraya sattığım hesaptan 1000 tl istiyorlar verin bende dedim icraya sonuçta ben çalmadım
yasak olan birşeye kendileri aracılık ettiği için kendileride suçlu. hiç kafana takm

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
geçmiş olsun kanka iadeni yap müşteriye boşuna başın ağrımasın olan olmuş

Üye
4 HİZMET YILI
geçmiş olsun kanka iadeni yap müşteriye boşuna başın ağrımasın olan olmuş
Knk nasıl iade yapıyım ben 300 tl ye satıyorum benden alan 1000 tl ye satıyor sonuçta benden alanda satıcı 2. Satıcı diyorki hesabı satarken hesabin gerçek sahibi benim başına gelecek olaylardan sorumluyum diyerek kabul edip 1000 tl ye satıyor 3. Alan kişi çaldırıyo olay bana dönüyor 1000 tl yi 2. Satıcının yapması gerek itiraz dilekçesi felan yazarim burda zararlı ben çıkıyorum

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
gamermarkt sitesinde valorant hesabı sattım hesabı bende başkasından satın almıştım şimdi hesabı ilk aldığım kişi hesabını geri almış
şimdi de gamermarkt avukatları dava açacaklarını vs söylüyorlar aynı hesabı bende başkasından satın aldığımın kanıtlarını atıyorum saçma sapan tehdit etmeye çalışıyorlar avukat ile görüştüm bu süreçte ilamsız dava açılıyormuş itiraz etme hakkımız bulunuyormuş böyle bir süreç yaşayan oldu mu ?
açıkcası gamesatış itemsatış aşırı scammer var dava açıcaz diye arayıp duruyorlarmış ama gelen giden yokmuş sadece boş tehditler
mağdur kişiyi savunuyormuş gibi yapmaktan başka bir işe yaramıyorlar

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Knk nasıl iade yapıyım ben 300 tl ye satıyorum benden alan 1000 tl ye satıyor sonuçta benden alanda satıcı 2. Satıcı diyorki hesabı satarken hesabin gerçek sahibi benim başına gelecek olaylardan sorumluyum diyerek kabul edip 1000 tl ye satıyor 3. Alan kişi çaldırıyo olay bana dönüyor 1000 tl yi 2. Satıcının yapması gerek itiraz dilekçesi felan yazarim burda zararlı ben çıkıyorum
Dediğin doğru takılma o zaman dilekçeni yaz 2. satıcı uğraşsın senlik bişey yook

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Sicilimi nasıl yakabilirim knk sanki adammı vurdum ben zaten iade yapcaktım 330 tl ye sattım benden alan adam 1000 tl ye satmış benden 1000 tl iade istiyorlar ben neden cebime girmeyen bi paranın iadesini yapıyım benden başkası alıyor benden alanda başkasına satıyor otomatikmen satıcı o olmuş oluyor benim cebime girmedi 1000 tl sonuçta
Parasi onemli olmaz kanka bu tarz durumlarda sen bilirsin insALLAH bisey olmaz ne diim

Donator
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
sen satarken ilk e posta olmadığını belirttiysen bi sıkıntı çıkmaz

Grazie dai forza ferrari!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
kanka hiçbişey olmaz

sudo su
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Durum ne oldu bilgilendirir misin kanka merak ettim

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Avukat işleri filan fasa fiso zaten hesap satışı da yasak bı cacık yapamazlar

Trent Alexander Arnold
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ben böyle bir sorun yaşadım ama senin gibi değil ben sattığım hesabı çaldırmıştım sonra Riot destekten geri almıştım
diğer kişinin hesabı geri aldığına dair kanıtlar gösterirsen hiçbir sorun kalmaz bence

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Herkes de ritonun kurallara uyman gerekiyor yazmış ama hile sitesindeyiz

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Valorant hesap satışı yasak diye biliyorum. Hadi aldın da keşke satmasaydın başkasına.

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
ya bişey olmaz be kanka gözünü korkutmaya çalışıyorlar madem riot da hesap alım satımı yasak alan adamda suç işliyor nereye dava açıyor boşkoy

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Burada avukat sana ne gibi bir yaptırım olacağını söylüyor onu anlamadım ayrıca sana bunu söyleyen kişiler hesap satışı yapan sitenin avukatları değil mi eğer öyleyse sana yapılacak olan yaptırım onlara riot tarafından daha fazla olur doğru anladıysam eğer ben bir şey elde edemezler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...