Gamermarkt ilamsız dava

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ENDLESS
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Hiç hesap alıma girme knk çara bişey olur sonra senden bilinir

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Geçenlerde Ben ordadan bir lexar 256 gb ssd almıştım onu söylemeyi unutttum garantti belgesi bile göndermediler bana ya

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Çoğu oyunda olduğu gibi Valorant'ta da hesap alım-satımı yasak. İadeni vermişsindir inşallah, sen zararlı çıkma yok yere

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hocam başta zaten sizin olmayan 2. el bir hesabı satmaya çalışmanız hataydı, keşke böyle bir şeye kalkışmasaydınız.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dosya açılsa bile bir verim, bir dönüş alamazlar hocam. Netice olarak asıl sahibi bir arkadaşın da dediği gibi Riot Games'dir, yani o hesabın size ait olduğuna dair herhangi bir tescil bilgisi bulunmamakta. Bu yüzden bu kullanılarak şikayet edilemez, hukuk süreci başlatılamaz. En fazla "dolandırıcılık" suçu ile yargılanabilirsiniz, fazlası olmaz.

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
ben bu durumu mağdur olarak yaşamıştım bir şekilde adamı ikna ettim tekrar geri aldım paramı

Üye
4 HİZMET YILI
Hocam o sorun benim başımdada var 2 ay önce başka bi siteden valorant hesabi aldim gamermarkt üzerinden satış sağladım benden alan kişide hesabı başkasına satıyor 3.alan şahıs hesabi çaldırıyor diyorlarki hesabin ilk sahibi geri aldi diyerek beni şikayet ettiklerini söylüyorlar ilk satan kişi ben olduğum için geri ödeme istediler ben 330 tl ye sattım benden alanda 1100 tl ye satmış benden 1100 tl istiyorlar ne yapmalıyım davayı kazanabilirmi sonuçta hesabi ben başkasına satıyorum alan kişide başkasına satıyor

Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hocam o sorun benim başımdada var 2 ay önce başka bi siteden valorant hesabi aldim gamermarkt üzerinden satış sağladım benden alan kişide hesabı başkasına satıyor 3.alan şahıs hesabi çaldırıyor diyorlarki hesabin ilk sahibi geri aldi diyerek beni şikayet ettiklerini söylüyorlar ilk satan kişi ben olduğum için geri ödeme istediler ben 330 tl ye sattım benden alanda 1100 tl ye satmış benden 1100 tl istiyorlar ne yapmalıyım davayı kazanabilirmi sonuçta hesabi ben başkasına satıyorum alan kişide başkasına satıyor
reisim e devletin varmı yoksa ptt den şifre al e devlet aç kendine oradan 2 günde bir icra davalarını takip et ilamsız icra açılırsa 1 hafta içinde itiraz et itiraz etmezsen sıkıntı ben ettim

Üye
4 HİZMET YILI
reisim e devletin varmı yoksa ptt den şifre al e devlet aç kendine oradan 2 günde bir icra davalarını takip et ilamsız icra açılırsa 1 hafta içinde itiraz et itiraz etmezsen sıkıntı ben ettim
Knk dava açsalar bile ne çıkarabilirlerko ben başkasına satıyorum benden alanda başkasına satıyor 3. Şahıs kaybediyor benden sonra satan sorumlu olması lazım beni sorumlu tutuyorlar

Üye
4 HİZMET YILI
Sicilini Yakma İadesini Yap
Sicilimi nasıl yakabilirim knk sanki adammı vurdum ben zaten iade yapcaktım 330 tl ye sattım benden alan adam 1000 tl ye satmış benden 1000 tl iade istiyorlar ben neden cebime girmeyen bi paranın iadesini yapıyım benden başkası alıyor benden alanda başkasına satıyor otomatikmen satıcı o olmuş oluyor benim cebime girmedi 1000 tl sonuçta

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
bu tarz durumlar hep skıntılı olmustur hocam. sen kendı aldıgını kanıtlayabılırsen benden gerı alındı dıye aldıgın kısıye dava acacaksın sen aldıktan sonra otekı tarafa devredeceksın tekrardan umarım hallolur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...