aynısı başıma geldi yaptım gamermarktta hesabımı banladılar o kadarSite aradan sıyrılmaya çalışmış da sizin çekmediğiniz hesabın, zararını neden siz karşılayasınız ki? Varsayalım ki dava etti. Davanın da sonuçlanabileceğini sanmam. Oyunlarda hesap satın almak ve satmak, bu tarz sebeplerden tavsiye edilmiyor. Belki de hesabın yeni sahibi yalan söyleyerek yeni hesap koparmaya çalışıyor, olamaz mı? Siteye çekmediğiniz hesabın zararını karşılamayacağınızı, hesabı sorunsuz olarak teslim ettiğinizi belirtebilirsiniz. Bir şey olmaz.
sanmam davanın öyle konulara bakacağınıDekont duruyorsa açıklama ile birlikte dava açabilirsin
30 k param gitmişti umursamadılar bileSite aradan sıyrılmaya çalışmış da sizin çekmediğiniz hesabın, zararını neden siz karşılayasınız ki? Varsayalım ki dava etti. Davanın da sonuçlanabileceğini sanmam. Oyunlarda hesap satın almak ve satmak, bu tarz sebeplerden tavsiye edilmiyor. Belki de hesabın yeni sahibi yalan söyleyerek yeni hesap koparmaya çalışıyor, olamaz mı? Siteye çekmediğiniz hesabın zararını karşılamayacağınızı, hesabı sorunsuz olarak teslim ettiğinizi belirtebilirsiniz. Bir şey olmaz.
bende yaşadımda kankam öyle olmuyor gittiğin zaman senin sorununu diyorlargözünü korkutmaya çalışıyorlar hiçbir şey olmuyor bizzat ben yaşadım
Aynen öyle katılıyorum şahsen ben böyle bir durum ile karşılaşsam hesabı geri çekmeye uğraşmam veya para iadesi yapmam sonuçta alıcı hesabı yasal bir şekilde almıyor bu olay ticaret olduğu anlaşılırsa zaten hesap banlanıyor burada hatalı olan taraf bence alıcı çünkü alınan hesaplar hiç bir şekilde %100 garanti sağlamazSite aradan sıyrılmaya çalışmış da sizin çekmediğiniz hesabın, zararını neden siz karşılayasınız ki? Varsayalım ki dava etti. Davanın da sonuçlanabileceğini sanmam. Oyunlarda hesap satın almak ve satmak, bu tarz sebeplerden tavsiye edilmiyor. Belki de hesabın yeni sahibi yalan söyleyerek yeni hesap koparmaya çalışıyor, olamaz mı? Siteye çekmediğiniz hesabın zararını karşılamayacağınızı, hesabı sorunsuz olarak teslim ettiğinizi belirtebilirsiniz. Bir şey olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?