Gamesatış sitesinde dolandırıldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Hangi devirdeyiz, halen faso-fiso sitelere güvenen kaldı mı ya, anlayın artık dolandırıcı hepsi.
Bende sitede satıcı ve alıcı olarak uzun zaman geçirdim. Eğer dikkat etmezsen en güvenilir satıcı bile dolandırır. Dikkatli olursan seni kimse dolandıramaz

its not fair i found love
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
siber suçlara şikayet et

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
gitsende bir b*k olmaz şöyle düşün ülkede kaçak silah satışı yapılıyor ve kaçak silahı alan kişi dolandırıldı. O kişi mahkemeye başvurup ben kaçak silah alırken dolandırıldım mı diyecek? Umursamazlar bile seni 250 tl için 3 4 ay uğraşırsın ve onun içinde dosya masrafları vs. vs. yani sen en iyisi 3 ay bunla uğraşacağına git bir yerde çalış 250 tl yi çıkar.

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
gitsende bir b*k olmaz şöyle düşün ülkede kaçak silah satışı yapılıyor ve kaçak silahı alan kişi dolandırıldı. O kişi mahkemeye başvurup ben kaçak silah alırken dolandırıldım mı diyecek? Umursamazlar bile seni 250 tl için 3 4 ay uğraşırsın ve onun içinde dosya masrafları vs. vs. yani sen en iyisi 3 ay bunla uğraşacağına git bir yerde çalış 250 tl yi çıkar.
Aslında sözleşme gereği şikayet edebilirdi. Ama site kurallarını es geçip dışardan teslimat yapmış. Bu yüzden herhangi bir şey çıkmaz

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Merhaba öncellikle 225 TL'ye bir Valorant hesabı aldım siteden 1 gün geçtikten sonra her şey geri alınmıştı bende gamesatışa yazdım bu durumda hiçbir bilgi veremeyeceklerini hukkusal yollara başvurmam gerektiğiin beyan etti. Riot oyunlarında hesap satım ve alımı yasak olduğundan dolayı şikayet etsem bile bir sonuç çıkar mı 225 TL için şikayetim dikkate alınır mı?
Sana şöyle bir tüyo vereyim o sitedeki çalan kişiler ve o arkadaş
(sahte kimlik )
kullanıyor ve şikayet edip hukuksal bir süreç başlatsan bile farklı bir kişinin vebaline gireceksin. Karşındakinden eminsen avukatına söylersin ama 4 5 ay belki daha fazla sürücek bir dava için 255 TL meşgul etmek bana göre yakışmaz sana helal etme olsun bitsin.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
hesabın mailini kendine aldıysan geri çekersin hesabı

NoCtrl
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Paranı geri alabilirsen haber ver dostum sonucu merak ediyorum

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
riota hesabım çalındı diye mail at hesap satışı yasak olduğu için davadan bir şey çıkmaz

Kaju
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ben pek bir sonuç alabileceğini düşünmüyorum şahsen

Zut
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
bidahakine gamesatiştan alma daha güvenilir siteler var gamermark mesela.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
aynısı başıma geldi kanka alamadım bende gitti elimde güvenme

its not fair i found love
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba öncellikle 225 TL'ye bir Valorant hesabı aldım siteden 1 gün geçtikten sonra her şey geri alınmıştı bende gamesatışa yazdım bu durumda hiçbir bilgi veremeyeceklerini hukkusal yollara başvurmam gerektiğiin beyan etti. Riot oyunlarında hesap satım ve alımı yasak olduğundan dolayı şikayet etsem bile bir sonuç çıkar mı 225 TL için şikayetim dikkate alınır mı?
Riot'un bu duruma karşı tutumu belirli hocam, hesap alım/satım yasak. Bu durumda ancak hukuki açıdan başvuru yapabilirsiniz, o'da dolandırıcılık üzerine olur. Ne kadar işlevsel geri dönüş alırsınız orası da ayrı bir durum. Para tutarının, miktarının hiçbir önemi yok sonuç "adaletin sağlanması" üzerine olacaktır. Gerçi ne kadar adil, adaletli geri dönüş alırsınız orası meçhul. Bir avukata başvurun, GameSatış'ın da bu durumda yapabileceği pek bir şey yok. Sonuç olarak hesap sahibi ticket açarak hesap bilgilerini kullanarak hesabı geri alıyor, adamlar n'apsın. Bir satış sözleşmesi vesaire falan sunulmuyor neticede, ama dolandırıcılık suçu kapsamına girer. Gerçi 225 lira için uğraşılır mı bilemem. Bir avukata danışın.

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
arkadaşlar gamesatıs veya farklı bir site farketmez. bakın bir sürü hesap aldım ama hiç dolandırılmadım.
öncelikle alım satım işlemini canlı yardım ile yapın. ilgili hesabı aldıktan sonra direk şifre değiştir. eğer tüm cihazlardan çıkış yap seçeneği varsa mutlaka uygula. ilgili hesabın mail adresini de iste. şifresini değiştir. heh işte hesabı geri alma olayı burada oluyor işte. mail aldın ve şifresini de değiştirdin ama yine de hesabı geri alır çünkü mail adresinin kurtarma mail adresini ve tel numarsı varsa telefonu değiştirmediğinden hesap geri alınıyor bunları da değiştir mutlaka. ben bu şekilde yapıyorum. birkaç hesap gerçekten çok uygunaydı şöyle diyim size 1000 tl edecek hesabı 100 tl ye ilana koymuş aldım. mail adresini vs verdi. hemen mail adresinde kurtarma ve tel numarısını değiştiriyorum beklesin satıcı dedim. satıcı satmaktan vazgeçtiğini belirtti ve canlı bağlantıdan çıktı. umarım yardımcı olmuşumdur.

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kanka valorantda bu hesap satışı sıkıntılı mail açıp alabiliyorlar çarı tanıdığından başkasından alma

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
aga geçmiş olsun bence bu hikayede yanan sen olmuşsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...