isterse dava açabilir kisatıcıyla arandaki iletişim bozuklluğundan kaynaklanan bir sorun olduğu için hukuksal süreç başlamaz
isterse dava açabilir kisatıcıyla arandaki iletişim bozuklluğundan kaynaklanan bir sorun olduğu için hukuksal süreç başlamaz
Bende sitede satıcı ve alıcı olarak uzun zaman geçirdim. Eğer dikkat etmezsen en güvenilir satıcı bile dolandırır. Dikkatli olursan seni kimse dolandıramazHangi devirdeyiz, halen faso-fiso sitelere güvenen kaldı mı ya, anlayın artık dolandırıcı hepsi.
Hiç birşey çıkmazsiber suçlara şikayet et
Aslında sözleşme gereği şikayet edebilirdi. Ama site kurallarını es geçip dışardan teslimat yapmış. Bu yüzden herhangi bir şey çıkmazgitsende bir b*k olmaz şöyle düşün ülkede kaçak silah satışı yapılıyor ve kaçak silahı alan kişi dolandırıldı. O kişi mahkemeye başvurup ben kaçak silah alırken dolandırıldım mı diyecek? Umursamazlar bile seni 250 tl için 3 4 ay uğraşırsın ve onun içinde dosya masrafları vs. vs. yani sen en iyisi 3 ay bunla uğraşacağına git bir yerde çalış 250 tl yi çıkar.
Sana şöyle bir tüyo vereyim o sitedeki çalan kişiler ve o arkadaşMerhaba öncellikle 225 TL'ye bir Valorant hesabı aldım siteden 1 gün geçtikten sonra her şey geri alınmıştı bende gamesatışa yazdım bu durumda hiçbir bilgi veremeyeceklerini hukkusal yollara başvurmam gerektiğiin beyan etti. Riot oyunlarında hesap satım ve alımı yasak olduğundan dolayı şikayet etsem bile bir sonuç çıkar mı 225 TL için şikayetim dikkate alınır mı?
nereden biliyorsunHiç birşey çıkmaz
hesap paylaşımı yasak zaten riot verir mi geririota hesabım çalındı diye mail at hesap satışı yasak olduğu için davadan bir şey çıkmaz
Riot'un bu duruma karşı tutumu belirli hocam, hesap alım/satım yasak. Bu durumda ancak hukuki açıdan başvuru yapabilirsiniz, o'da dolandırıcılık üzerine olur. Ne kadar işlevsel geri dönüş alırsınız orası da ayrı bir durum. Para tutarının, miktarının hiçbir önemi yok sonuç "adaletin sağlanması" üzerine olacaktır. Gerçi ne kadar adil, adaletli geri dönüş alırsınız orası meçhul. Bir avukata başvurun, GameSatış'ın da bu durumda yapabileceği pek bir şey yok. Sonuç olarak hesap sahibi ticket açarak hesap bilgilerini kullanarak hesabı geri alıyor, adamlar n'apsın. Bir satış sözleşmesi vesaire falan sunulmuyor neticede, ama dolandırıcılık suçu kapsamına girer. Gerçi 225 lira için uğraşılır mı bilemem. Bir avukata danışın.Merhaba öncellikle 225 TL'ye bir Valorant hesabı aldım siteden 1 gün geçtikten sonra her şey geri alınmıştı bende gamesatışa yazdım bu durumda hiçbir bilgi veremeyeceklerini hukkusal yollara başvurmam gerektiğiin beyan etti. Riot oyunlarında hesap satım ve alımı yasak olduğundan dolayı şikayet etsem bile bir sonuç çıkar mı 225 TL için şikayetim dikkate alınır mı?
aga geçmiş olsun bence bu hikayede yanan sen olmuşsunMerhaba öncellikle 225 TL'ye bir Valorant hesabı aldım siteden 1 gün geçtikten sonra her şey geri alınmıştı bende gamesatışa yazdım bu durumda hiçbir bilgi veremeyeceklerini hukkusal yollara başvurmam gerektiğiin beyan etti. Riot oyunlarında hesap satım ve alımı yasak olduğundan dolayı şikayet etsem bile bir sonuç çıkar mı 225 TL için şikayetim dikkate alınır mı?