GameSatış tarzı siteler güvenilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hiç böyle yerlerde hesap satışı yaptınız mı acaba?

Moderatörün son düzenlenenleri:
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Güvenilir. Güvenilir olmasa bu kadar populer olmazdi, hala ayakta kalamazdi mantiken.

Banlı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
itemsatışta hesabımda 1000 tlden fazla bakiye vardı ancak smm panel satışı yapmadığım halde sattığım bir methodun içinde smm panel olduğu için ban yedim daha sonra mail atıp durumu anlattım ve zaten kalan parayı verebilcekleri yazıyordu ancak mailde smm panel sattığım için ürünlerimi satın alan herkes beni şikayet ettiği için paraları iade edildiği söylendi daha sonra aramızda bayağı gecmisimiz olan bir müsterime sorduğumda herhangi bir iade yapılmadığını soyledi ama onun dışında 3 yıl kullandım ve herhangi bir dolandırıcılık ile karşılaşmadım sadece bazıları çok iyi düzenekler kurup dolandırıcılık yapıyor bekleterek vb. ama o da belli oluyor ve şikayet edilirse genelde çözülüyor yani kısaca güvenilir

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Game satış gibi sitelerden eğer yüksek puanlı mağazalardan alışveriş yaparsan güvenilir yoksa sorun yaşayabilirsin.

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Ne aldığına göre değişmekle birlikte Gamesatış'ın sadece bir aracı olduğunu unutma. Onun haricinde yüksek sayıda olumlu geri dönüşler almış satıcılardan alışveriş yap.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
İtemsatışda insta hesabı satmıştım 6000 tl ye paramı çekmiştim ama çok komisyon almıştı

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
düzenli alışveriş yaptığım ürün sattığım siteler pürüzler dışında sıkıntı yok

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kabasakaldan zamanında valorant hesapları satıyordum güvenilir

Donator
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
yaklaşık 10 cs hesabı almışımdır henuz sorun yaşamadım

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşım hayırlı geceler öncelikle. Gamesatis ve bynogame üzerinden sürekli satış yapmaktayım , aynı zamanda alıyorum da. Çok sağlam ve güvenilir sitelerdir. Öncelikle alacağın ürüne verdiğin para satıcıya değil direk sitede kalmakla beraber , alıcının ürünü teslim aldığını bildirdiği anda para siteler tarafından satıcıya iletilmektedir. Kısacası aracılık sistemi ve güvenilir yani emlakçı gibi düşünebilirsin , evini satmak yada kiralamak istiyorsun emlakçıya veriyorsun o komisyonunu alıp ana parayı sana veriyor gibi

Banlı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Siteden Ziyade Güvenilir Satıcı Bulman Lazım

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Çoğunlukla güvenilir. Ancak aracı firma olduğu için sonuçta dolandırıcılarla karşılaşma ihtimalin var yine. Ne olursa olsun yardımcı oluyorlar ama o konuda dert etme.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
her siteye güvenme ama foxepin, midasbuy gibi güvenilir siteler var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...