Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
itemsatışta hesabımda 1000 tlden fazla bakiye vardı ancak smm panel satışı yapmadığım halde sattığım bir methodun içinde smm panel olduğu için ban yedim daha sonra mail atıp durumu anlattım ve zaten kalan parayı verebilcekleri yazıyordu ancak mailde smm panel sattığım için ürünlerimi satın alan herkes beni şikayet ettiği için paraları iade edildiği söylendi daha sonra aramızda bayağı gecmisimiz olan bir müsterime sorduğumda herhangi bir iade yapılmadığını soyledi ama onun dışında 3 yıl kullandım ve herhangi bir dolandırıcılık ile karşılaşmadım sadece bazıları çok iyi düzenekler kurup dolandırıcılık yapıyor bekleterek vb. ama o da belli oluyor ve şikayet edilirse genelde çözülüyor yani kısaca güvenilir
Ne aldığına göre değişmekle birlikte Gamesatış'ın sadece bir aracı olduğunu unutma. Onun haricinde yüksek sayıda olumlu geri dönüşler almış satıcılardan alışveriş yap.
Arkadaşım hayırlı geceler öncelikle. Gamesatis ve bynogame üzerinden sürekli satış yapmaktayım , aynı zamanda alıyorum da. Çok sağlam ve güvenilir sitelerdir. Öncelikle alacağın ürüne verdiğin para satıcıya değil direk sitede kalmakla beraber , alıcının ürünü teslim aldığını bildirdiği anda para siteler tarafından satıcıya iletilmektedir. Kısacası aracılık sistemi ve güvenilir yani emlakçı gibi düşünebilirsin , evini satmak yada kiralamak istiyorsun emlakçıya veriyorsun o komisyonunu alıp ana parayı sana veriyor gibi
Çoğunlukla güvenilir. Ancak aracı firma olduğu için sonuçta dolandırıcılarla karşılaşma ihtimalin var yine. Ne olursa olsun yardımcı oluyorlar ama o konuda dert etme.