GameSatış'tan PUBG Mobile hesabı alınır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

PUBG Mobile hesap işlerinden anlayan biri varsa ve yorum yaparsa bu hesaba sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI

PUBG Mobile hesap işlerinden anlayan biri varsa ve yorum yaparsa bu hesaba sevinirim.
Çoğu satıcı dolandırıcı oluyor yani almanı tavsiye etmem ben çok fazla denedim belki gerçek satıcı bulurum diye ama ne yazık ki bulamadım gerçekten kendin kas veya kendin para yatır paranı insanlara kaptırma

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kardeş e-mail şifre e-mail'in şifresi her ne olursa olsun ben güvenmiyorum bir arkadaşım bu şekilde bir siteden dolandırıcılık yapıyor önce e-mail şifre hesabı veriyor parayı alıyor daha sonra e-mail kurtarma yoluyla e-mail kurtarıyor daha sonra hesabı kurtarıyor bu şekilde çocuğun valorant hesabında 25 milyarlık skin var

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kardeş e-mail şifre e-mail'in şifresi her ne olursa olsun ben güvenmiyorum bir arkadaşım bu şekilde bir siteden dolandırıcılık yapıyor önce e-mail şifre hesabı veriyor parayı alıyor daha sonra e-mail kurtarma yoluyla e-mail kurtarıyor daha sonra hesabı kurtarıyor bu şekilde çocuğun valorant hesabında 25 milyarlık skin var
Ya şöyle bir durum var hesabı aldıktan sonra çift doğrulama yaparsam eğer hesapta gmail veya tel ekli değil ben ekliyecem ve çift doğrulamam açarsam kişi hesaba giremez deteğe çıkıp oradan sildirmesi falan gerkiyor ama o da çok düşük bir ihtimalle siliniyor

Rahatsız Adam
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hiç bir yerden alınmaz bence hesap sonrada mail bilgilerini geri alıp sizi ortada bırakabilirler

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Ya şöyle bir durum var hesabı aldıktan sonra çift doğrulama yaparsam eğer hesapta gmail veya tel ekli değil ben ekliyecem ve çift doğrulamam açarsam kişi hesaba giremez deteğe çıkıp oradan sildirmesi falan gerkiyor ama o da çok düşük bir ihtimalle siliniyor
Kanka sen bunu yapana kadar adam parayı hesabında olmuş oluyor şifreyi değiştirmiş oluyor atı alan üsküdar'ı geçmiş oluyor yani sakın uzak dur

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kanka sen bunu yapana kadar adam parayı hesabında olmuş oluyor şifreyi değiştirmiş oluyor atı alan üsküdar'ı geçmiş oluyor yani sakın uzak dur
Dostum gamesatışta öyle bir güvence var zaten 500 tl üzeri alımlarda para gamesatışın havuzunda oluyor 48 saat sonra onay verirsem eğer adamın hesabına yatıyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
700 TL az değil, hesap iyi bile olsa risk almaya değmez bence

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Riske atmaya gerek yok bence geneli dolandırıcı oluyor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Sıkıntı yaşayabilirsin daha önce bir arkadaşım yaşadı

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
yorumlara baktığım zaman geneli dolandırıcı demiş ben pubg hakkında değil de site hakkında önemli şeyler söyleyeceğim dostum gamemarkt, gamesatis bu sitelerde hesap satışı koyabilmek için doğrulanmış profillere sahip olman lazım nedir bu doğrulanmış profil yüzünün selfiesini çekip satış yaptığın sitenin ismini yazarak koyacaksın telefon numaran sana ait olması lazım kimliğini onaylaman lazım eğer ki dolandırılma durumu olursa site zaten gerekeni yapıyor umarım anlaşılır olmuştur içinde ki kuşkuları gidermiştir diye düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI

ben genshin impact hesabı almıştım ordan bir kere ve gelmişti bana ama çok net bir şey söyleyemem yani ben güvenilir bir satıcıya denk gelmiş olabilirim. çoğu kişi de hesap alım-satımlarda dolandırılmış diye duydum

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
alınır ama geri alabiliyoprlar bazen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...