Satın aldığın yeri derken? Hesap en başta benimdi zaten sattım, sattığım kişide başkasına belki o da başkasına sattı.bulamaz fakat satın aldığın yere şikayet edebilir (garantisini verdiysen ve bitmediyse)
pardon "sattığın" diyecektimSatın aldığın yeri derken? Hesap en başta benimdi zaten sattım, sattığım kişide başkasına belki o da başkasına sattı.
3-4 ay önce diyor ömür boyu garanti vermediyse bişey yapamazlar 1 2 hafta içinde çekerse dediğin şey gerçekleşirdolandırıcılık karaktersizlik olarak görürüm her zaman,hesabı satıgınız kişi bunu site üzerinden şikayette bulunursa ve bunu 1 hesapta sürekli yaptıysanız satış hesabınıza işlem uygulanabilir
Garanti bakımından satarken adama hiçbir şey demedim. Direkt hesabın satışını gerçekleştirdim, hesaba girdi ve e postayı değişti. O da büyük ihtimal başka birine sattı.3-4 ay önce diyor ömür boyu garanti verdiyse dediğin şey gerçekleşir yada 1 2 hafta içinde çekerse
3-4 ay sonra çektiysen bişey olmaz heralde bildiğim kadarıylaGaranti bakımından satarken adama hiçbir şey demedim. Direkt hesabın satışını gerçekleştirdim, hesaba girdi ve e postayı değişti. O da büyük ihtimal başka birine sattı.
böyle bi durum varsa buda iş görür karşıdaki kişi inş parasının peşinden koşareğerki adam aldıgı dekontu riota atarsa hesabın kalıcı olarak banlanır satıldığı için sende güzel dolandırıcıymışsın gamesatış üzerinden daha satış yapamazsın geçmiş olsun
inşböyle bi durum varsa buda iş görür karşıdaki kişi inş parasının peşinden koşar
Hocam varya kendimi o kadar kötü hissettim ki bu gece uyku yok heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?