GameSatış'tan satılan Valorant hesabını geri çekince sorun olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
Yaklaşık 3-4 ay önce hesabı sattım. Sattıktan bir ay sonra sattığım site üzerindeki hesabı kapattım. 3-4 ay sonra hesabı kendime geri çektim. Hesabın bölgesi değişmişti ve +33 (Fransa) asıllı bir numara bağlıydı. Şimdi hesabı eski hâline getirdim. Benden sonra da bir miktar para yatırılmış belli. Peki, bu adam beni bulabilir mi?

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
bulamaz fakat satın aldığın yere şikayet edebilir (garantisini verdiysen ve bitmediyse)

Banlı Üye
2 HİZMET YILI
yazık milletin hakkına gırmek inş hayrını görmezsin

A L G O S
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
dolandırıcılık karaktersizlik olarak görürüm her zaman,hesabı satıgınız kişi bunu site üzerinden şikayette bulunursa ve bunu 1 hesapta sürekli yaptıysanız satış hesabınıza işlem uygulanabilir

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
dolandırıcılık karaktersizlik olarak görürüm her zaman,hesabı satıgınız kişi bunu site üzerinden şikayette bulunursa ve bunu 1 hesapta sürekli yaptıysanız satış hesabınıza işlem uygulanabilir
3-4 ay önce diyor ömür boyu garanti vermediyse bişey yapamazlar 1 2 hafta içinde çekerse dediğin şey gerçekleşir

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
eğerki adam aldıgı dekontu riota atarsa hesabın kalıcı olarak banlanır satıldığı için sende güzel dolandırıcıymışsın gamesatış üzerinden daha satış yapamazsın geçmiş olsun

Üye
2 HİZMET YILI
3-4 ay önce diyor ömür boyu garanti verdiyse dediğin şey gerçekleşir yada 1 2 hafta içinde çekerse
Garanti bakımından satarken adama hiçbir şey demedim. Direkt hesabın satışını gerçekleştirdim, hesaba girdi ve e postayı değişti. O da büyük ihtimal başka birine sattı.

A L G O S
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
eğerki adam aldıgı dekontu riota atarsa hesabın kalıcı olarak banlanır satıldığı için sende güzel dolandırıcıymışsın gamesatış üzerinden daha satış yapamazsın geçmiş olsun
böyle bi durum varsa buda iş görür karşıdaki kişi inş parasının peşinden koşar

Uzman Üye
3 HİZMET YILI
Şikayet ederse sıkıntı olabilir yada riota dekont falan atarsa

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Hiç bir şey olmaz onlar genelde al sat yapıyorlar yani onun sattığı kişi onu dava eder o ona falan derken sana ulaşması zor olur hesabı kapamasan bile hiç bişe olmazdı üstüne bi de hesabı kapamışsın kısacası rahat :D

Dracarys
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
yani yaptığın şeyin etikliği baya bi tartışlabilir ama eğer Riota senin hesap hakkında şikayet ederse hesabın askıya alırlar büyük ihtimalle onun dışında dava gibi bir melese olmaz sadece yediğin küfürlerle falan kalırsın bide epostalı satış yapmamışsın zaten adam bunun riskini alarak almış yani bilemedim ben hiç etik bulmuyorum edit: benim gifle yorumun uyumu :d

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bulamaz ama siteye yazıp desteğin yapabileceği bir şey varsa o parayı geri alabilirler

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Dolandırıcılık farklı bi boyut. Etik değil. Uygun değil.
Hile kullanmak farklı bir boyut.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...