GameSatış'tan satılan Valorant hesabını geri çekince sorun olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
eğerki adam aldıgı dekontu riota atarsa hesabın kalıcı olarak banlanır satıldığı için sende güzel dolandırıcıymışsın gamesatış üzerinden daha satış yapamazsın geçmiş olsun

Winchester
Donator
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Bir arkadaşım da satıp geri almıştı yaklaşık 6ay sonra aldı sms geldi yasal işlemler başlayacaktır vs diye hesabı teslim etti 2 yıl sonra unutulmuştur dedi yine çekti hesabı yine sms geldi. şimdi daha da alamıyor zaten sıkıntı olur mu bilmem ama yaptığın hiç hoş bir şey değil düpedüz dolandırıcılık.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
bısey olmaz gamesatısdan ban yersin

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hesap satışı ve paylaşımı zaten halihazırda riot games tarafından yasal olmayan bir işlem olduğu için ve hesap satış sitelerinin de bir güvencesi ve hukuki dayanağı olmadığından (olduğunu söyleseler bile fason bir hukuki dayanaktan bahsediyorlar) hakkında hiçbir işlem yapamazlar.
Fakat dostum sattığın hesabı geri almak karaktersizlikten başka bir şey değil umarım kimse senin gibi rezil bi insanla karşılaşmaz. yaptığın şey hırsızlıktır, bir oyun için böyle dalavere yapan insan gerçek hayatta neler yapıyordur umarım hayatında hiçbir başarı elde edemez yaptığının yanlış bir şey olduğunu anlar ve utanç duyarsın sevgilerimle.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bir şey yapamazda karaktersizlik bence yapma

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Eğer polise şikayet ederse olacakları anlatayım:

Gamesatış senin tc'ni adama verir, adamda gider seni şikayet eder. Polis seni ifadeye çağırır adamdan aldığın parayı geri alıcıya ödersin adamda şikayetini çeker ya da çekmeyedebilir iş iyice uzar.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sorduğun sorunun çözümünü bilmiyorum ama umarım 3 5 kuruş için girdiğin duruma değmiştir

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kral eger 6 ay fln geçtiyse yap benc skntı olmz

Machine For a Reason
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ben uzun süredir başta lol olmak üzere birçok farklı oyunda hesap alım-satım işlemi yapıyorum, her ne kadar hile odaklı bir forumda toplaşsak da yaptığın şeyin doğru olduğunu düşünmüyorum. Şahsen için nasıl rahat ediyor onu da anlamış değilim. Ama soruna gelecek olursak, gamesatis, gamermarkt, eb24, igv vb. platform farketmeksizin insanların buralardan alışveriş yapmasının belirli sebepleri var.
Öncelikle hesabın bu şekilde geri alındığını platforma kanıtladıkları takdirde kendileri ücret iadesi alacaktır, senin hesabına da negative credit dediğimiz yaptırımı uygulayacaklardır.
Örneğin 1000TL'ye sattığını varsayalım, hesap bakiyende mevcutsa o 1000TL'yi site alır, mevcut değilse bakiyen -1000TL'ye düşer. Sitede 1000TL'lik satış veya yatırım işlemi yapmadığın sürece oradan bir daha para çekimi yapamazsın.
Eğer hesabına güncel şartlarda erişim yoksa veya site hesabın silindiyse, sitenin mevcut database'inde zaten satış yaparken kullandığın kimlik bilgilerin, telefon numaran, mail adresin vb. herhangi bir bilgin mevcuttur. Hesabını silsen de bu bilgileri içeriden silemezsin. Müşterinin herhangi bir dava isteği üzerine site, satış yapıldığı anda müşteriye bu hukuki süreci destekleyeceğinin garantisini verir. Zaten belli başlı platformların tercih edilmesinin asıl sebebi budur.

Anlayacağın seni bulup bulamamaları, hukuki bir sürece dahil olman ve daha nice farklı sonuç, tamamen müşterinin insiyatifine ve ısrarına bağlı. Seni bulamaz diye bir kaide asla yok, istediği takdirde sonuna kadar kovalayabilir.

Üye
2 HİZMET YILI
Bana yapmış olduğunuz yorumlardan sonra kendimin ne kadar rezil bir insan olduğumun kanısına vardım. Normalde bu tür seylerde hiç gozum yoktur ama neden yaptım bilmiyorum. Şimdi gelelim asıl soruya bu hesabı en son kişiye yani o büyük ihtimal Fransız olan arkadaşa nasıl iade edebilirim? Böyle bir şans var mı?

Machine For a Reason
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bana yapmış olduğunuz yorumlardan sonra kendimin ne kadar rezil bir insan olduğumun kanısına vardım. Normalde bu tür seylerde hiç gozum yoktur ama neden yaptım bilmiyorum. Şimdi gelelim asıl soruya bu hesabı en son kişiye yani o büyük ihtimal Fransız olan arkadaşa nasıl iade edebilirim? Böyle bir şans var mı?
böyle bir şansın yok, bir şekilde iade edebilsen bile hukuki süreç tamamen karşındakinin insiyatifine kalmış bir durumda. oturup bir sorun olmayacağını ümit etmekten başka yapabileceğin pek bir şey yok.

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
adam seni bulamaz ama hesabı satın aldım vs diye ticket atarsa hesap perma yer

Pilaxinaris
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
site o konuda bir acıklama sunmuş eğer site seni dava edebilir bilgin olsun bide etiket etmişsin kendini :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...