Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Keşke Üyelere de erişim sağlansa üzdü bu durum beni :(

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
@nader11ndeu

1617964110797.png

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Süperr ellerinize sağlık

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Windows sürümünüz nedir ?
Eğer faceit ya da vanguard ac si varsa kapatmanız lazım bu arada. Ek olarak oyunu bilgisayarı açtıktan sonra hilesiz bir kere bile başlattıysanız restart atmanız lazım.
Windows sürümüm 19041
Faceit vardı kaldırdım ardından restart attım yine aynı hatayı alıyorum
1617974092314.png

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Windows sürümünüz nedir ?
Eğer faceit ya da vanguard ac si varsa kapatmanız lazım bu arada. Ek olarak oyunu bilgisayarı açtıktan sonra hilesiz bir kere bile başlattıysanız restart atmanız lazım.
20H2 sürümüne güncelledim şu an sorunsuz çalıştı.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
1 saat kadar kullanma şansım oldu bunun sonucunda genel olarak çok beğendim hileyi umarım kısa zamanda fixlenmez, ellerine sağlık nader. Onun dışında gözüme takılan bir iki yer oldu; mob magnetin kısayolunu değiştirmeye çalıştığımızda sanki klavye "alt" tuşunu spamlıyor gibi sadece "alt" tuşuna atıyor. Yazı yazarken klavyede "u" tuşuna basarsak mob magnet aktifleşiyor bu ister istemez sıkıntı yaratıyor. Kaçışta ise bug oluyor uzun süre kaçış formunda kalıyoruz.

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
Bu inanılmaz iyi oldu :D ama kullanabilmek için 5 gün mesaj yazıp sanırım 2 konu açmak gerekiyor

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bunun normal üyelere olan versiyonu gelicek mi veya bu hile açılıcakmı onaylı üye veya basic memberlara

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Heralde 1 ay , 45 gün sürer seçkin olmak

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
1 saat kadar kullanma şansım oldu bunun sonucunda genel olarak çok beğendim hileyi umarım kısa zamanda fixlenmez, ellerine sağlık nader. Onun dışında gözüme takılan bir iki yer oldu; mob magnetin kısayolunu değiştirmeye çalıştığımızda sanki klavye "alt" tuşunu spamlıyor gibi sadece "alt" tuşuna atıyor. Yazı yazarken klavyede "u" tuşuna basarsak mob magnet aktifleşiyor bu ister istemez sıkıntı yaratıyor. Kaçışta ise bug oluyor uzun süre kaçış formunda kalıyoruz.
keşke bende seçkin üye olsaydım da böyle sıkıntılarım olsaydı bee xd

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
the best as usual nader

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
O problemi çözmüştüm ama GamezBDO için eklememişim demek ki. Aynı problem Evoda ve officialde de vardı. Şuanlık fix atmayı düşünmüyorum yoğun olduğumdan dolayı. Şimdilik problemi şöyle çözebilirsiniz: otomatik alt tuşunu yazdığı zaman alt tuşuna kendiniz basın. Sonra istediğiniz hotkeyi seçebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...